facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hot Megastore As

Hot Megastore As

Info

Stort utvalg i alle prisklasser, vi gjør befaringer og har showrom, se også vår nettbutikk

åpningstider se våre hjemmesider.

Historie

Hot Megastore AS ble etablert våren 2013 og lanserte samtidig Norges første nettbutikk med salg av ildsteder.
Vi har en stor butikk/showroom i Oslo, der vi har faste åpningstider hele uken. Vår visjon er å være den største aktøren på nett med salg av ildsteder og relaterte produkter i Norge.

Med vår bakgrunn fra produksjon, montering og tidligere fagbutikker, ønsker vi å kunne tilby våre kunder ekspertise og kvalitetsprodukter til den beste prisen i markedet. Vi tilbyr også montering og service til alle våre kunder, ved å bruke egne og innleide håndverkere.

Gjennom våre nettsider og showroom dekker vi hele Norge, og tilbyr hjemkjøring til meget konkurransedyktige priser.

Hot Megastore gir alltid et prisoverslag før vi tar befaringer slik at vi ikke sløser bort vår og kundenes tid. Våre erfarne montører og murere tar også befaringer etter avtale.

Bruk nettsidene våre, kom med innspill og ikke vær redd for å be om et tilbud, dersom et produkt ikke er på kampanje eller om du ønsker pris på frakt på et kjøp hos oss.

Avtale gjøres på post(at)hotmegastore.no så tar vi kontakt med forslag på tidspunkt.

Dersom du ikke kommer gjennom på vår tlf 2101 4010 kan en av grunnene være at vi er opptatt med en kunde med avtale, send oss da en mail, og vi besvarer denne eller tar kontakt pr tlf.

Hilsen oss i Hot Megastore AS

Adresse: Østre Aker vei 207, 0975 Oslo, Norway
Telefonnummer: 2101 4010
By: Oslo
Rute: Østre Aker vei 207
Postnummer: 0975



relaterte søk: Megastore butikk, Peis butikk Oslo, Peis Oslo, Henriksen Peisforum, Nordpeis, Peisovn, Varmefag, Megastore Åsane
Anmeldelser
Få modeller utstilt fordi de solgte ut utstillingsmodellene. Forsøkte å få råd til produkt og løsning for peis. Svaret fra tafatt selger var at vi burde se på nett og finne noe vi liker. Ved spesifikke spørsmål om enkelte modeller fikk vi beskjed om at detaljer var på nett.
Fint sted for å se på ildsted. Ble godt mottatt. Fikk raskt ett tilbud med alt inkludert. Gode råd på veien. God parkering. Avkjøring fra Østre Aker østgående.
Absolutt det verste stedet jeg har handlet! Svarer ikke på epost, kunne ikke svare når varen kunne leveres, elendig på tilbakemeldinger. Anbefaler alle å styre unna denne butikken. Den er forferdelig useriøs.
Hadde kjøpt en demo peis, da jeg skulle frakte den ble ikke alt pakket inn ordentlig. Så når jeg skulle pakke den ut så var en del deler ødelagt. Jeg fikk nye deler og dem ordnet alt. Fikk en høre unnskyld og etter min mening er det bra service. Rette opp i feil som kan skjer alle er det viktigste.
Vi kjøpte en peis fra Hot Megastore i 2017. Motoren var defekt og vi mangler en del. De svarer verken på henvendelser fra oss eller fra Forbrukerrådet.
Hadde avtalt time med kundeveileder, men da jeg møtte opp ved butikken var det ingen der. Forsøkte å ringe flere nummere, men ingen som tok telefonen. Sendte e-post i ettertid, men fikk aldri noe mer respons. Har aldri vært borti en så useriøs butikk! Anbefaler å styre langt unna!
Stort utvalg og bra show room. Selgere kunne også mye om hva de solgte.
God service og oppfølging!
Veldig bra rådgivning og service
Veldig fornøyd med peis og montering!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hot Megastore As.

Oslo ıldsteder

åpningstider, plassering. Østre Aker vei 207 kart bykart, satellitt visning. Hot Megastore As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hot Megastore As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hot Megastore As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Proff Peis As Proff Peis As 3 km Veldig god service- og hyggelige mennesker som jobbet der! Og fikk masse inspirasjon ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler