facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hotel Loenfjord

Hotel Loenfjord
Adresse: Loen, 6789 Loen I Nordfjord, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: 57875700
By: Loen i Nordfjord
Rute: Loen
Postnummer: 6789



relaterte søk: olden hotell, alexandra hotel booking, hotell loen, loen skylift, hotel loenfjord restaurant, overnatting stryn, stryn hotel, camping loen
Nærliggende lignende selskaper
Hotel Alexandra Hotel Alexandra 185 meter Bra opphold, fin utsikt og fint rom. Kunne vært litt varmere i basengene, men ellers ...
Anmeldelser
Ok rom og seng, gammelt bad men funksjonelt. Ingen særskilte fasiliteter uten om spisesal og bar. Vi fikk rom med vindu mot vei, det ble ikke bra, noe støy, særlig fra brøytebiler og traktorer tidlig om morgenen. service er ok men prisen er for høy ift fasiliteter.
Var her på jobbreise. Innsjekking var gjort på under 1min - kjapt ekspidert! Rommene var helt greie og hadde utrolig fin utsikt mot elven. Dessverre hadde rommet mitt et par mangler på badet. Sluket under badekaret/ dusjen var trolig ganske tett siden vannet etter en dusj la seg utover hele badgulvet. Opplevde også at toalettet stod å rant en hel natt. Hotellet har en fin beliggenhet med en matbutikk i nærheten og kort avstand til fotballbane. Priser på mat og drikke var som man kan forvente på et hotell. Vi spiste en 3-retter her og maten var bra.
Var her for 21år siden å tenkte å prøve igjen i år. Hotellet har vi ikke noe problem med, det er i gammel stil, men det gjør ingenting. Rommet vi fikk var stort å fint, men badet veldig lite. Derimot ble vi veldig skuffet over middagen, for d første var d mye som de ikke hadde på menyen. Middagen var dårlig , kjøttet var ikke tilberedt slik jeg ville ha det, halve kjøttbiten var flesk, fløtegratinerte potetene var tørre å harde, ikke gode på smak. Å maten var veldg overpriset. Det dyreste måltidet på turen, å det dårlugste! Fikk sjokk da en liten glassflaske cola kostet over 100kr!!! Kommer ikke til å spise her igjen. Husker for 21år siden var resturanten oppe, da var d bugge....nydelig mat å d bugnet av mat å desserter. Får ikke skryt for frokosten heller. Speileggene va som gummi.
Pris på hotell rommet 2430,- pr.natt. Rommet hadde eit baderom som var så lite at døra ut på rommet måtte stå åpen når man var på badet. Det var ikkje plass til feks 1 voksen som hjelpte eit barn med feks tannpuss inne på badet. Man kunne ikkje kle på seg inne på badet. Badet mangla ventilasjon ved bruk av dusj. Pga standard på baderommet burde ikkje rommet ha kosta meir en toppen 1600 pr natt. Rommet var grovt over prisa. Måten på hotellet var også av ein kvalitet som ligna meir på ein kaffe en ein restaurant. Hotellet har og litt å ta tak i når det gjelder service og kommunikasjon mellom tilsette og gjester. Anbefaler å bruke penger på overnatting på nabo hotellet Alexandra, eller camping hytte.
Trist hotell. Lite bad. Baren ble opplyst var åpen til kl 01:30. Så viste det seg å at de bare stengte kl 23 fordi der var lite folk. Dermed var det ikke mulig å noe etter dette - hverken drikke eller mat. Ikke en gang peanøtter. Bor her ikke igjen.
Gammelt hotell som sårt trenger renovering. Det lukter kloakk og har gamle flekkete tepper. Fant ingenting positivt utover en fin beliggenhet.
Relativt stive priser mtp standard + service. Fant en gammel T-skjorte under sovesofaen der hvor minstemann skulle sove. Vegg til vegg teppet var flekkete og så tilsynelatende ut til og ikke ha blitt renset på 50+år. Syns veldig synd på betjeningen da de sprang fra det ene bordet til det andre, samt diskuterte høylytt mellom seg om den stressa situasjonen de befant seg i. Her trengs det flere folk på gulvet. Man kan lett si at turistsesongen kom som julaften på kjerringa. Skjerpings!!!
Overprisa hotell. Ikkje vakna opp etter nedstenging. Resturanten var overfylt, lang ventetid. Dårlig rengjøring mellom kvart bordesete. Rask vask med fille over borda var alt. Altfor lite folk i sving.Rom: 2/5
Flotte, rene rom. Strålende service i frontdesk. Men et liiiite tips til hotelleiere. Få inn en vannkoker, te&kaffe og et lite kjøleskap på rommet. For at dette mangler, og at det i stedet fortsatt ligger en bibel i nattbordskuffen, gjør det at det føles litt utdatert her. Come join us in 2021. Rom: 3/5
Bra rom. Hotellet begynner dog å trenge litt oppussing. Ok frokost. Middagen var dog ikke av det beste. Betjening som ikke var spesielt oppmerksom og mat som ikke var godt tilberedt. F eks hamburger som var stekt helt ihjel. Betjeningen tok feil av bestillinger osv. De snakket heller ikke norsk. Hyggelig folk i resepsjonen. Et koselig hotell med behov for bedre service og middag.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler