facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hotell fritidsparken

Hotell fritidsparken
Uformelt hotell med servering, møterom, lekeplass og Wi-Fi.
Adresse: Moflatvegen 59, 3733 Skien, Norge
Telefonnummer: 35 54 10 40
Stat: Telemark
Distrikt: Skien
By: Skien
Rute: Moflatvegen
Husnummer: 59
Postnummer: 3733


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Nærliggende lignende selskaper
Henriks Hotell Henriks Hotell 3 km Rent på rommet,såpe i dusjen,gode senger,gratis kaffe og gratis parkering er virkelig...
Anmeldelser
Hel enkel standard. Enkel frokost, fine oppholdsrom, kan kjøpe noe helt enkelt, i resepsjonen. De har ikke lagt opp til Hotell standard, men det er reint og god service. :nMen beliggenheten er helt utrolig! Flotte turområder og nær til sentrum. Derfor legger jeg til en ekstra stjerne.nMange ulike klubber bruker å bo her, om de skal noe arrangementer i hallen.
Her er det service og et meget hyggelig personal. Rommet er det ingen ting å utsette på. Rent og pent. Hit kommer vi tilbake.
Har vært på hotell fritidsparken flere ganger nå over lengre perioder.nnService: Bedre service har jeg ikke vært bort i tidligere. De tilrettelegger ved tidlig sjekk inn, ved forlengelse av opphold tilrettelegger de med smooth innsjekk utsjekk over i nytt rom. De ansatte er alltid hyggelige. Noe som viser at de gjør det lille ekstra er at jeg var på telemark sykehus ifb med familie og rakk ikke tilbake på hotellet før en god stund etter middag var over. helt uoppfordret spør resepsjonisten om jeg er sulten, og går til kokken å fikser et godt middagsmåltid til meg.nnRom: Rommene er rene, noen er større enn andre. dette er et sted jeg føler ser bedre ut i virkeligheten enn på bilder for en gangs skyld.nnBeliggenhet: perfekt beliggenhet med gratis parkering.nnMat: Standard frokost. Middag er inkludert i oppholdet og er alltids noe godt på menyen.nnEllers er internett bra, smart TV med kanaler, youtube osv.nnAnbefaler.
Du får veldig grei dagens middag, og veldig god frokost på dette hotellet. Flott personale, som smiler og hilser . Veldig reint. Mye lyd fra enkelte rom til langt på natt, men dette var nok tilfeldig. Bor gjerne her igjen.
1 uke m Ffm. Best tilrettelagte hotell jeg har vært på! Stort rom m integrert dusjstol. Store hc- toaletter o fellesområder. God mat, gode m tilpasning der , også. Og for en gjeng ansatte- der sprenges stjerneskalaen! Superservice! Takk!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler