facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hotell Marena

Hotell Marena
Adresse: Storgata 15, 8480 Andenes, Norge
Telefonnummer: 90 08 46 00
Stat: Nordland
Distrikt: Andøy
By: Andenes
Rute: Storgata
Husnummer: 15
Postnummer: 8480


Nærliggende lignende selskaper
Andenes Suite Hotel Andenes Suite Hotel 122 meter Fikk et rom uten vindu, bare takvindu. Rommet var bra ellers, nytt og fint.
Grønnbuene Rorbu Hotel Grønnbuene Rorbu Hotel 234 meter Rent og god plass. Merkelig at man må sitte på stuebordet for å jobbe litt ved kontor...
Thon Hotel Andrikken Thon Hotel Andrikken 467 meter Hadde bestillt og fått BEKREFTET enkeltrom på hotellet med bekreftet pris. Ved ankom...
Grønnbuene Rorbu Hotel, Lankanholmen & Bleik Sea Cabins Grønnbuene Rorbu Hotel, Lankanholmen & Bleik... 467 meter Fullt på hotellet, så de booket oss hit. Veldig bra rom med et lite og godt utstyrt k...
Guesthouse Aurora Guesthouse Aurora 891 meter Hyggelig betjening. Gode rom, deilige senger.
Sirena Guest House Sirena Guest House 10 km Avsides å langt fra sentrum.
Anmeldelser
Rommet var i samme etg som resepsjon, kun der de har rom med to enkelt senger. Rommet var særdeles rent, og gode senger nDet er et forholdsvis lite hotell, det gjorde at atmosfæren ble mye koselgere enn et større hotell!!nUTOLIG flott velkomst av en meget trivelig hotell eier!! Kom m en kanne kaffe til oss, og hyggelig pratnDETTE HOTELLET ANBEFALES PÅ DET STERKESTE nHit kommer vi igjen!!!
Veldig hyggelig betjening! Hotellet er ikke en del av en kjede, men er eid og drevet av en selvstendig næringsdrivende som gir hotellet et mer menneskelig preg.
Helt fantastisk lite hotell! Meget god service, trivelig betjening og fine rom. Anbefales på det sterkeste! Kommer garantert tilbake.
Som forventet ved 3-stjerner. Enkel standard. Litt lite rom for 2 personer med kofferter. Rent og ryddig. Ingen restaurant og enkel frokost. Sentral beliggenhet.
Jeg og familien min overnatta ett par netter her for 3 uker siden. Utrolig flott og hyggelig hotell! Flotte hotellrom, hyggelig og serviceinnstilt hotellsjef. Har bare gode ord å si om oppholdet. Var supert å få frokost på døra om morgenen. Anbefales på det sterkeste og drar gjerne tilbake en annen gang :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hotell Marena med offentlig transport


Husfliden 90 meter
871
874
883
Andenes 170 meter
871
874
883
Malerforretningen 250 meter
871
874
883
930
Sea Safari Andenes 250 meter
930
Nygata 360 meter
871
874
883

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler