facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hotell Vic

Hotell Vic

Info

Hotell Vic har 109 rom, møte-og konferanselokaler og treningsrom. Hotellet ligger midt i sentrum av Porsgrunn.

Adresse: Skolegata 1, 3916 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: +4735569800
on.letohciv@gnikoob
By: Porsgrunn
Rute: Skolegata 1
Postnummer: 3916



relaterte søk: hoteller i porsgrunn, overnatting porsgrunn, hotell skien, trivago, hotell vic parkering, langesund bad, anette hotell vic, olavsberget camping
Anmeldelser
Positive ansatte og greie rom. Maten er så langt bra, og det er romslig der man spiser. Minus for harde senger og litt for dårlig parkering.
Litt rot med rommet, med ble ordnet raskt opp. God frokost!
Fint hotell, god frokost. Det er også inkludert kveldsmat.
Helt ok. Slitt hotell. Det var som en labyrint å finne rommet vårt. Lite praktisk når du har en Haug med ting å bære på. Pluss for tilbud om kveldsmat. Litt kjedelig by.
Hotellet er flott første gang vi overnatter her, håper det blir like fint til frokost,kan anbefales
Hyggelig betjening, rene rom. God frokost, og helt topp med kveldsmat.
Fint stort rom. Gode senger. Hyggelig og bra service. Et stort pluss for godt utvalg ved frokosten. Treningsrom og shuffleboard. Vi hadde et fint opphold og anbefaler dette hotellet. Og beliggenheten er perfekt. Kort vei til alt.
Helt greit Hotel. Ok frokost. Svært imøtekommende og hyggelig personal. Sammenliknet med hotellet i Ulsteinvik er personalet helt topp. Har vært på 2 hotell denne sommeren og forskjellen på dette området er påfallende.
Fint hotell med god mat. Rommene kunne vært oppusset til dagens standard.
Godt all inn Hotel til gode priser og sentral beliggenhet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hotell Vic.

Porsgrunn hotellanlegg

åpningstider, plassering. Skolegata 1 kart bykart, satellitt visning. Hotell Vic adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hotell Vic. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hotell Vic med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler