facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for House Of Dance

House Of Dance

Info

Vi er et Hip Hop dansestudio i hjertet av Sandnes sentrum der vi tror på at hardt arbeid gir alltid resultater!

www.stavangerdans.com

Historie

Et helt nytt dansestudio for dansere i Sandnes og Stavanger området. Vi har observert hvor mye dansemiljøet i området har vokst og er klare med nye utfordringer for alle slags dansere, både nybegynner og erfarne dansere. Vi fokuserer på at danseren skal utvikle seg på en positiv måte samtidig som de oppdager gleden av å danse, fordi vi mener at ved å jobbe hardt og få resultater så er gleden enda større.

Vårt mål er å lage et mye større og utbredt dansetilbud i Stavanger og Sandnes området.
Vi tilbyr forskjellige og varierte klasser, som er:
New Style i forskjellige nivåer, Hip Hop Girly og åpne klasser for at folk kan prøve seg.

House of Dance er et samarbeid mellom KidZ Crew, KDM projects og Sunshine Studios.
I og med at vi har dette unike samarbeidet med Sunshine Studios i Manchester vil det åpne mange nye dører for deg som danser, hvis dette er ønskelig.
I tillegg til dette kommer vi til å ha en eller flere internasjonale koreografer som bor her og holder 6 klasser hver uke i en hel måned. Du som danser vil da få innblikk i hvordan klasser holdes utenfor Stavanger og Norge, og ikke minst lære mange forskjellige stiler.
KDM projects vil også komme med gjestekoreografer, så bare hold øyene åpne! Det kommer til å skje store ting i Stavanger / Sandnes fremover.

Elsker du å danse, har lyst til å en dag kunne bli profesjonell eller bare danse for gøy, da er House of dance stedet for deg!

Grunnen til at du burde ta klasser hos oss er rett og slett fordi vi har Stavangers beste koreografer, mest kjent fra Kidz Dance Crew som har satt opp de kjente Kidz forestillingene. Samtidig så har vi også internasjonale koreografer for å variere stilene. Koreografene og pedagogene våre er i stadig trening for å kunne levere den beste kvaliteten til våre elever.


Hvor finner du oss?

House of Dance befinner seg i rett på ruten i Sandnes sentrum. Vi er rett over gaten til enten 7-Eleven eller Deli De Luca. Vi er markert tydelig med logoen vår på vinduet :-)


Tak i bruk f. eks. gulesider eller 1881 sine karttilbud for veibeskrivelser til Sandnes.


Pris / Påmelding

1595 kr pr. kurs, ett semester (Enten våren eller høsten)
Påmeldinger bindende



"Dance company for children, teenagers and young adults. The ideal place to either start dancing, improve your ability or train with the best dancers and teachers in the area"
Adresse: Langgata 54, 4306 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 48474280
By: Sandnes
Rute: Langgata 54
Postnummer: 4306


åpningstider

Mandag: 17:00 - 20:30
Tirsdag: 17:30 - 21:00


relaterte søk: Street dance Sandnes, The Core Sandnes, Dansekurs Sandnes, Dance Studio, Dance crew Oslo, Barnedans Sandnes, Dance crew norway, Hip hop Stavanger
Nærliggende lignende selskaper
Bugg-Swing for alle Bugg-Swing for alle 3 km Vi er en gruppe danseglade som liker spesielt godt å danse bugg. Bugg-Swing for alle ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler