facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hovdehytta

Hovdehytta
Adresse: Hovdehytta Hovden i Setesdal, 4755 Hovden i Setesdal, Norge
Telefonnummer: 37 93 99 00
Stat: Agder
Distrikt: Bykle kommune
By: Hovden i Setesdal
Postnummer: 4755


Nærliggende lignende selskaper
Hovden Helsehus Hovden Helsehus 173 meter
Hovden Skigymnas AS Hovden Skigymnas AS 266 meter Et fantastisk sted for den som vil utvikle seg som skiløper!
Anmeldelser
Ok for en weekend utenfor sesong eller et ukesopphold midt i uken. Det er som naboen også kan sitte på din veranda. Det er ikke noe form for avskjermet. Men for et kort opphold ok. Et opphold på Hovedhytta kan anbefales.
Lett innsjekk, leiligheten var ren med enkel å grei standard for jenter på tur.nStort spisebord, grei størrelse på bad og alt du trenger på kjøkkenet nnVi hadde ett kjempe opphold hos dere nOg kommer gjerne tilbake neste år !
Grei leilighet,men litt lite utstyr på kjøkkenet.
Helt greie leiligheter. Er nok behov for litt modernisering, men rent og ryddig. Her er alt hva du trenger. Gode senger! Er dessverre ikke bosted for en familie med barn dette. Mye festing, uro og musikk på området og i begge naboleilighetene på kveld og nattestid.nKort vei til butikker og severdigheter. Veldig hyggelig og hjelpsom resepsjon.
Leilighet samt oppgang til leiligheten var langt ifra ren, sterk lukt av kattepiss i både heis og trappeoppgang. Personell er ikke service innstilt i det heletatt. OBS OBS!!! Etter overlevering av hytta tilbake til Hovdenhytta kan det muligens dukke opp noen rare fakturer i posten som du bare MÅ betale, disse kan dessverre heller ikke dokumenteres på noe som helst vis, men om ikke annet mener de ansatte selv at det var kjempe greie.... Hele greier er bare en stor vits!nALT i ALT -10 av 10, vil garantert ikke komme tilbake.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hovdehytta med offentlig transport


Hovden busstasjon 490 meter
170
1979

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler