facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hovden Alpinsenter

Hovden Alpinsenter
Ski- og snowboardløyper på alle nivåer, fra nybegynner til avansert – pluss et eget område for barn.
Adresse: Hovden Alpinsenter, 4755 Hovden, Norge
Telefonnummer: 37 93 94 00
Stat: Agder
Distrikt: Bykle kommune
By: Hovden i Setesdal
Postnummer: 4755


Anmeldelser
Veldig fint skisenter. Var her 20/4 på slutten av sesongen og løypene var fine. Vil gi en fin tilbakemelding til Rebecka som ordnet klippekort for oss. Veldig service innstilt og hyggelig jente. Ta vare på henne i bedriften.
Ekstremt god park!nEkstremt bra skogløyper/offpist!nAlt for liten varmestue, med ekstreme priser.
Takk for nok nydelig påskeferie på hovden, dere leverte virkelig varene, bra preppa løyper og fantastisk service og hjelp til barna mine fra dem som kjørte stolheisen påskeaften!
Sommeråpen stolheis til toppen. En fantastisk utsikt. Fint turterreng. Dette bør alle få oppleve når en er på Hovden. Anbefales.
Fantastisk alpinanlegg.nBobilturisters penger er tydeligvis uønsket på Hovden Alpinsenter og restauranter i området.nIngen mulighet for døgnparkering.nEr muligheter på Hovden Fjellstoge, men dette blir for langt unna alpinanlegg, prisen er for høy og det er ingen shuttle mellom Fjellstoge og alpinanlegg.nMå ut med 525kr i døgnet for parkering.n425kr på fjellstoge og 100 på alpinanlegg.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hovden Alpinsenter med offentlig transport


Hovden skisenter 170 meter
170

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler