facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hovdneset Gård

Hovdneset Gård

Info

Vi vil skape et miljø der mennesker, dyr og planter trives. Regenerativt landbruk og permakultur som inspirasjon for et regenerativt samfunn.

Historie

På Hovdneset Gård vil vi skape et miljø der mennesker, dyr og planter trives. Med utgangspunkt i både gammel og ny kunnskap tester og utvikler vi metoder for regenerativt landbruk i vår bioregion. Metoder som kan skaleres opp eller ned etter behov.
Vi inspireres blant annet av filosofier som "dyp økologi" og permakultur og søker å forvalte gården i samarbeid med økosystemene ved å "motivere" og styre fremfor å tvinge eller kontrollere. Mye liv og stort mangfold gir holdbare og motstandsdyktige systemer, trivsel og vekst.

Her kan du få kjøpt et varierende utvalg av gårdsprodukter, lære av våre erfaringer, dele av dine egne erfaringer eller bidra med egen innsats. Her verdsettes den gode samtalen og kaffen "sitter løst" så kom gjerne innom. Vi ønsker at Hovdneset skal være et sted med rom for hele mennesket.

Aller mest håper vi at vil kan bidra med idéer og inspirere deg til å ta noen skritt i retning av en ny, regenerativ fremtid.

Adresse: Hovdneset, 2450 Åmot, Hedmark
Telefonnummer: +47 91167303
moc.redelgrut@samoht
By: Åmot
Rute: Hovdneset
Postnummer: 2450


Nærliggende lignende selskaper
Sørbråtan Maskin Sørbråtan Maskin 166 km Tar på meg transport med traktor og henger, brøyting vinterstid, hugging og bortkjøri...
AMA Rep Service AMA Rep Service 167 km AMA Rep Service er en ungdomsbedrift, drevet av VG2 Arbeidsmaksiner på Rosthaug. Tar ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler