facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hove Medical

Hove Medical

Info

*

Historie

Hove Medical Systems AS utvikler og selger journalsystemet ”System X”. Selskapet ble etablert i 2001 og holder til i flotte lokaler sentralt i Kongsberg. Vi er 56 ansatte i et multikulturelt, positivt og dynamisk miljø som aktivt jobber for å bli best på alt vi gjør. Vi vil revolusjonere helsevesenet og ligge i front på applikasjonssystemer for primærhelsetjenesten – allmennleger, spesialister, helsestasjoner og legevakter. «System X» tar nye markedsandeler hver uke og er i ferd med å etablere seg som markedsleder.

Brukervennlig
Vårt hovedfokus er å tilby stabil og brukervennlig programvare som bidrar til å effektivisere hverdagen for brukeren. Vi kombinerer den mest moderne teknologien som er tilgjengelig på markedet med spisskompetanse, tverrfaglighet og bransjekunnskap, samt inngående forståelse for behovene til våre kunder. System X er et av markedets mest innovative, brukervennlige og avanserte elektroniske journalsystem (EPJ) for bruk hos allmennleger, spesialister, øyeleger, klinikker og bedriftshelsetjeneste. Vi opplever en stadig økende pågang av nye System X-kunder, og er markedets raskest voksende aktør. Vår første installasjon av System X var i 2001.

Rask support
Våre dedikerte og kunnskapsrike medarbeidere legger prestisje i å være markedsledende på service og support, og gir alltid rask og effektiv hjelp.

Hove Medical Systems AS holder til midt i sentrum av teknologibyen Kongsberg.

Adresse: Dyrmyrgata 35, 3611 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 48 22 57 80
on.lacidemevoh@ofni
By: Kongsberg
Rute: Dyrmyrgata 35
Postnummer: 3611


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: hove medical support, hove total, hove medical pasientsky
Anmeldelser
Har brukt System X i flere år. Det er det mest rotete, gammeldagse og tregeste journalsystemet jeg har brukt. Utviklingen virker også å ha stoppet helt opp. Det eneste som er bra er supporten, som man må kontakte ofte.
Helt fantastisk
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hove Medical.

Kongsberg programvare

åpningstider, plassering. Dyrmyrgata 35 kart bykart, satellitt visning. Hove Medical adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hove Medical. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hove Medical med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler