facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hovedøya

Hovedøya
Adresse: Hovedøya , Oslo 0150, NO
By: Oslo
Rute: Hovedøya
Postnummer: 0150


åpningstider

Mandag: 09:00-09:00
Tirsdag: 09:00-09:00
Onsdag: 09:00-09:00
Torsdag: 09:00-09:00
Fredag: 09:00-09:00
Lørdag: 09:00-09:00
Søndag: 09:00-09:00


relaterte søk: Hovedøya historie, Hovedøya kloster, Båt til Hovedøya pris, Ruter Hovedøya, Blomster på Hovedøya, Hovedøya bål, Grillheller Hovedøya, Dyreliv Hovedøya
Anmeldelser
For en perle av en øy! Historien siver ut av bakken. Ruinene inviterer fantasien til lek og undring. Løvtrærne visker i vinden. Havet byr seg frem. Dette er paradis i Oslo! Ta deg tid og nyt en vandring på denne øya.
Litt vanskelig å finne plass, for mange mennesker om sommeren. Lang kø til og fra, men ellers veldig fint
En fin øy, veldig koselig å bade, grille og gå tur der. Båten dit går ofte, og er veldig koselig å ta senere på kvelden, da kan man se lysene fra Oslo by på veien med båten.
Helt greit sted å bade. Ok kiosk og restaurant. Men litt skarpe steiner må ha på badesko eller en haug med plaster. Jeg delte ut plaster vær gang jeg har vert der.
Enkelt å komme seg dit. Koslig café Midt på øya. Badestrendnene er relativt små, og det blir fort fullt. Har man med små barn er sveberg lite aktuelt, og man må derfor ligge på en av strendnene. Vannet er svært forsøplet, spesielt med plast og posesnus. Mye køståing og venting. Midt på treet.
Hovedøya kan være en perle hvis man drar til de litt skjulte stedene de dagene ikke halve Oslo har tenkt seg dit. Er det lang kø til båten får man et inntrykk av hvordan det er på øya.
Flott rekreasjonsområde.Bademuligheter og 1000 år gammel historie .Her er ruiner fra 1100 tallet da munker hold til her. Det er flotte strender og noen steinete plasser å slenge seg ned på. Adkomst med rullestol er heller ikke noe problem..Servering er det . Åpent fra 11 --18.00 Det går båt fra Rådhusplassen og alle stopper på hovedøya på vei enten ut eller inn . vel verd en tur ut. Får både litt båt og litt bade opplevelser eller bare nyte varme sommerdager.
Badet ikke, men for en perle
Fantastisk plass. Oslos vindfang med røver munker og historisk sus
For mye mennesker, for liten badestrand, men ellers rolig.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hovedøya.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Hovedøya oslo badested kart bykart, satellitt visning. Hovedøya adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hovedøya. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hovedøya med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler