facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hoven Restaurant AS

Hoven Restaurant AS
"Take the Loen Skylift to Mt. Hoven and Hoven Restaurant and enjoy a good meal with local ingredients, at the edge of the cliff, with a wide panoramic view of the fjord landscape. A la carte for individuals and smaller groups, and group menus for larger groups.Larger groups can also have served dinners or banquet dinners outside ordinary opening hours."
Adresse: På Toppen Av Loen Dky Lift , Loen 6789, NO
By: Loen
Rute: På Toppen Av Loen Dky Lift
Postnummer: 6789


Anmeldelser
Grei restaurant god mat i fin omgivelse god service av personalet. Må bare gi den 4/5 pågrunn av ta med barnevogn må man gå sikksakk igjennom hele restauranten om man ikke vill rulle ned trappetrinn. Kunne vært en rullestol/barnevogn vei hele veien ned i mitten av restauranten men hva flat vei og trappetrinn annenhver gang. Litt knotete om man sitter i rullestol eller kommer med barnevogn. Alternativer for vegetarianere: Finnes mat i menyen Barnevennlighet: Er barnevennlig med barnemeny og et hjørne som barna kan leke i med diverse leker. Parkering: Parkering er nede på bakken og ta Loen skylift opp til toppen. Tilgjengelighet med rullestol: Ja det er tilgjengelig men litt knotete med veien i restauranten.
Veldig god mat, fin service, hyggelig ansatte, og koselig lokaler. Antar det en en spektakulær utsikt, hadde det ikke vært overskyet hadde vi nok sett det vi også. Noe dyrt, men ikke mer enn forventet. Koster 540 kr for å ta skyliften opp også. Vel verdt pengene.
Nydelig utsikt og hyggelig betjening. Vi fikk også ta med hunden, samt ha bordet like ved vinduet så hunden kunne se oss. Veldig kjekt : Hovedrettene var veldig gode, vi bestilte burger, fiskesuppe og fjellfrokost pluss to barneretter, pølseretten og pastaretten. Dessverre ikke samkjøring på rettene fra kjøkkenet sin side, noe man vanligvis pleier å få. Barnerettene burde kommet samtidig og helst før de voksnes. Det tok også lang tid fra vi hadde spist hovedretten og til vi fikk bestille kaffe og dessert. Desserten kunne vi fint ha droppet. I menyen står det at sjokoladedraum var sjokolade, sjokolade og mer sjokolade. Iskremkula var altfor kald, den burde vært mer temperert før servering da man ikke hadde sjans å skjære i isen med skjeen. Og paien eller hva det var, var veldig tørr. Skuffende til den prisen vi betalte. Når vi snakker om pris; jeg spurte om en karaffel med vann, men fikk til svar at de kun hadde flaske med vann. Jeg takket ja til dette, men prisen på denne flasken med vann er 85kr..! Kunne vært en fin opplysning å få først. Alt i alt en flott opplevelse på toppen av Loen, takket være den nydelige lokasjonen.
Fantastisk fin plass med nydelig mat og topp service.Mat: 5/5
Vi fikk god service fra en imøtekommende betjening, og maten var god. Maten var godt tilberedt og pent presentert på tallerkenen. Potetstappen som fulgte en meget god hjortegryte, og en saftig kyllingfilet kunne vært litt bedre etter min smak. Den var litt vel kompakt, og smaksmessig fikk vi litt ferdigpose potetmos følelse. Beef burgeren var god, men det grove hamburgerbrødene var ristet litt vel tørt på grillen. Alt i alt et bra måltid, på det som må være den råeste beliggenheten og restaurantutsikten i Norge.
Dette var virkelig en spesiell plass å besøke! Maten var utsøkt og de ansatte var gode folk. Skulle ønske jeg tok flere bilder der oppe men ble opptatt av å bruke øyene
Kjempekoselig betjening, god mat og helt fantastisk konsept. Trekker en stjerne på grunn av at det blir mye venting. Foreslår at et personal tar i mot kundene, og ansette flere til å betjene ved bordene.
Meget god mat og drikke, flott utsikt. Anbefales
Får fem stjerner fra meg. Jeg hadde kun en dessert og en øl, men og vurderer utifra det og utsikten. Kjempehyggelig plass å sitte med en helt nydelig utsikt over Loen. Anbefales å ta en dessert eller noe å drikke her oppe
Her fortjener utsikten 5 stjerner, men mate er kun litt bedre enn bensinstasjon. Ta med matpakke for spekeplanken har skalken på blåmuggosten og pølsen ser ut som at den er kom rett ut av Rema sin Mørepølse pakke. Kalde pomesfritt og ikke en som snakker norsk. Dette mindre mer om amerikansk midt på treet Diner. Her kunne dere gjort så mye mer ut av det så det ikke kun lukter pengemaskin.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler