facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hovin Laft AS

Hovin Laft AS

Info

Håndlaftede hytter i laft og stavlaft

Historie

Hovin Laft AS holder til i produksjonslokaler på Nedre Hovin gård som ligger på Tyristrand, på vestsiden av Tyrifjorden, midt mellom Hønefoss og Vikersund - en times biltur fra Oslo.

Vi bygger hovedsakelig hytter og hus i laft og stavlaft, men kan også levere bindingsverksbygg.

På Nedre Hovin laftes det med gammel malmfuru, i hovedsak fra gårdens egen skog. Tømmeret er opptil 300 år og utgjør slik den ypperste råvare for produksjonen.

Hovin Laft AS har levert bygg i alle størrelser og kan gi solide referanser.

Vi kan levere alt fra råbygg / tømmerkasser til hus og hytter med nøkkelen i døra. Nødvendige søknadspapirer og tegninger tar vi oss også av.

Med Hovin Laft AS som samarbeidspartner kan du om ønskelig forholde deg til en person gjennom hele byggeprosessen, og vi er tilgjengelig for deg også utenom " vanlig kontortid": Trenger du oss, så er vi der for deg.

Hovin Laft AS er et relativt lite firma, setter kvalitet framfor kvantitet og bygger for deg som om det skulle være til oss selv. Vi er opptatt av å veilede og peke på muligheter gjennom hele prosessen slik at du får realisert hus- eller hyttedrømmen din.

Etikett

HOVIN LAFT AS
Orgnr: 998 185 939
Stiftet: 14.03.2012

Kontaktperson:
Torkel Skinnes Myhre

Registrert i Foretaksregisteret
Registrert i Merverdiavgiftsregisteret
Registrert i NAV Aa-registeret
Sist innsendte årsregnskap 2016



"Hovin Laft AS har kontor og en del av produksjon på Nedre Hovin gård som ligger på Tyristrand, på vestsiden av Tyrifjorden - en times biltur fra Oslo.Vi har levert bygg i laft og stavlaft av ulik størrelse i ca. 20 år. Fra begynnelsen bygget vi med gammel malmfuru fra egen skog, men etter hvert har vi utvidet virksomheten og i dag har vi et meget godt og tett samarbeid med det litauiske firmaet LHM.Hovin Laft AS kan levere alt fra råbygg / tømmerkasser til nøkkelferdige hytter og vi tar oss av tegninger og byggemeldinger. Selvsagt gir vi garantier i henhold til Bustadoppføringslova og vi kan også gi mange gode referanser fra fornøyde kunder."
Adresse: Hovinveien 32, 3533 Tyristranden, Buskerud, Norway
Telefonnummer: 97142211
on.tfalnivoh@mst
By: Tyristranden
Rute: Hovinveien 32
Postnummer: 3533


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: stav og laft, leverandør av laftehytter, geilo laft, norske laftehytter, geilo laft priser, laftehytte anneks, laftet hytte til salgs, laftehytte modeller
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hovin Laft AS.

Tyristranden hytte

åpningstider, plassering. Hovinveien 32 tyristranden byggefirma kart bykart, satellitt visning. Hovin Laft AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hovin Laft AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hovin Laft AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler