facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hoxmark fitness

Hoxmark fitness
"Velkommen til Fresh Fitness Ås. Treningssenteret tilbyr et bredt utvalg av styrkeapparater, kondisjonstrening, samt personlige trenere med lang erfaring. Du finner oss sentralt i Ås - rett ovenfor togstasjonen."
Adresse: Nyveien 76, 1433 Ås, Akershus
Telefonnummer: 94172242
By: Ås
Rute: Nyveien 76
Postnummer: 1433


Anmeldelser
Åpent kl. 5-23 365 dager i året. Har de apparatene jeg trenger for litt basic styrketrening.
En del utstyr er ikke passet på og gitt service. Kan være ugreit for de som ikke er så sterke i klypa.når knotter mangler Og flere maskiner trenger smurning ganske raskt. I tillegg 3 sorte skjermer på 4 uken. Men eller greit
Ganske bra treningssenter. Men det er dårlig bemanning og jeg ser sjeldent de som jobber her. Tv-ene kan bli stuck på et bilde i flere uker uten at noen fikser dem, og tørkerullene i garderobene blir sjeldent fylt på. Skulle ønske det var flere som kunne gå rundt og hjelpe til hvis man var usikker på noe angående treningen. Ellers bra.
Bra beliggenhet, men et møkkete inngangsparti gir en dårlig første inntrykk.
Greit senter med mye forskjellige apparater. dårlig benkpresser med for tynne stenger i forhold til standard størrelse.
Det står på nettsidene deres at dere skal være bemannet fra kl 16-20, hvorfor er det da ingen her. Kunne tenke meg en prøvetime men er jo ingen mulighet å kontakte dere. Dårlig..
Veldig god plass, nytt utstyr og godt renhold. Er heller ikke stappfullt med folk i motsetning til andre treningssentere i nærheten, noe som gjør at man slipper å stå i kø. Anbefales!
Rotete, skitten gym. Kommer ofte til låste dører hvor ett udugelig/frekt vekterselselskap sier at de ikke har nøkkel. Styr unna!
Et godt utvalg av maskiner og god plass. Jeg liker det spesielt godt pga. mengden frivekter, og ikke minst fordi de er flinke på å følge opp smittevernstiltakene.
For mye tøfler. Minst 3 x så mange sko/tøfler som antall i lokalene.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hoxmark fitness.

ås sports- og treningsinstruktør

åpningstider, plassering. Nyveien 76 kart bykart, satellitt visning. Hoxmark fitness adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hoxmark fitness. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hoxmark fitness med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler