facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HRA Hadeland og Ringerike Avfallsselskap as

Info

Følg oss for å få info om henting av avfall hos deg, tips til hvordan du sorterer riktig og konkurranser hvor du lærer mer om kildesortering.

Historie

Hadeland og Ringerike Avfallsselskap AS er et interkommunalt aksjeselskap eid av kommunene Gran, Lunner og Jevnaker i Oppland fylke, og Ringerike og Hole i Buskerud fylke. HRA har et styre bestående av et medlem fra hver kommune, og en generalforsamling bestående av kommunenes ordførere.
HRA har totalt ca 27.500 abonnenter og betjener ca 65.000 personer. HRA drifter Trollmyra avfallsanlegg og gjenvinningsstasjoner i hver kommune. Hver husstand sorterer avfallet i fire typer. Det er matavfall, papir/drikkekartong, husholdningsplastemballasje og restavfall. Matavfall avfall behandles i et biogassanlegg på Trollmyra. Papir sendes til gjenvinning. Restavfall sendes til forbrenning. Plasten blir til ny plast og metanol.

Adresse: Musmyrvegen 10, 3520 Jevnaker
Telefonnummer: 61314720
on.arh@tsopamrif
By: Jevnaker
Rute: Musmyrvegen 10
Postnummer: 3520


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 09:00 - 13:00


relaterte søk: HRA hentekalender 2023, HRA priser, HRA nye søppeldunker, HRA Min side, HRA tømming, HRA faktura, HRA svendsrud, HRA åpningstider
Nærliggende lignende selskaper
Jevnaker kommune Jevnaker kommune 3 km Velkommen til Jevnaker kommune. Her kan du diskutere, spørre og holde deg oppdatert. ...
Anmeldelser
Anmeldelsen er angående et ublidtmøte med en av deres renovasjonsarbeidere i Hønefoss som skulle hente avfall, vedkommende hadde god plass for å rulle dom store dunkene forbi bilen, men hissa seg opp og var ufin fordi han måtte gå noen få ekstra meter. Jeg jobber med transport og er å henter næringsmidler ukentlig på bedriften vi var på for tiden, samt var i tydelige arbeidsklær og det tom står varelevering på bilen, så det var ganske opplagt hva jeg skulle, når det ikke er en offentlig parkering der, men jeg fikk ihvertfall inntrykk av hvordan servicen er hos dere og at ihvertfall en ansatt ikke ihensyntar et samfunnskritisk yrke som det spesielt er behov for under en pandemi. Det lå også aviser o.a. igjen på bakken etter at han tømte, noe som jeg hørte var vanlig affære. Jeg har også hørt at en renovasjonsarbeider har slått på en varebil som skulle hente tidligere fra samme firma, samt fikk høre av ei anna ei at det var vanlig at det var problemer med dom. Så dere har noe å ta tak i!
Noen av de som jobber der vet ikke hvordan man behandler andre mennesker. Jeg får nesten sjokk av hva de klarer å si. Jeg skjønner at det kan være kjedelig å gå i møkka hele dagen, men det er da for svarte ikke våres feil? Plages man såpass mye i jobben sin, så bør man finne på noe annet å drive med. For makan til kundeservice har jeg nesten ikke sett maken til.
Åpningstid klokken 10:00 på Svingerud. Det kan med fordel åpnes to timer før. For dårlig.Tjenesten: Fjerning og kassering av søppel
Beklageligvis måtte jeg gi en stjerne for og gi vurdering. Hadde i dag,18 April besøk av dere. Vi bor i Lunnerkollen 87. Og i dag sto det kun 1 bil på gården vår. Dere hadde flere muligheter til å snu. F.eks forann gamle huset. Der sto det ingen biler. Men i stedenfor valgte sjåføren plenen vår. Den er nå blitt lignende en potetet åker . Plenen er spunnet opp og med dype lastebil spor. Bilder er tatt. Og skjer det en gang til vil saken ikke stoppe her,med bare en dårlig vurdering. Hvordan jeg kan vite at det var dere? Jo fordi jeg sto i vinduet og så på galskapen.
Hyggelige ansatte og hyggelige priser. Kan ikke skjønne de som kaster søpla i naturen når det ikke koster all verdens på Trollmyra.
Helt grei avfallsplass, men å betale for treverk og hageavfall, det er kleint. Og man må betale bompenger om man kommer fra Hønefoss.
Mafia bedrift som flår folk for penger. Kommer til å bli mye søppel i skogen nå takket være prisa deres.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler