facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HRG Nordic Norge Centrum Reisebyrå

HRG Nordic Norge Centrum Reisebyrå

Info

HRG Nordic er en del av den globale reisebyråkjeden HRG. Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangement for forretnings – og privatreise

Historie

HRG Nordic, Centrum Reisebyrå AS som består av Grimstad, Porsgrunn, Sandefjord, Fredrikstad, Kristiansund, Molde, Haugesund og Steinkjær er eid av Knut Axel Ugland AS. Vi er en del av verdens største reisebyrå kjede Hogg Robisnon Group.

Forretningsreiser utgjør kjernevirksomheten i Hogg Robinson Group. Vi betjener kunder innen alle bransjer, både i det private næringsliv og i offentlig sektor.

Vi tilbyr 24-timers service for våre bedriftskunder via HRG Traveller Assist. Avdelingen er et fullservice reisebyrå for betjening av hastebestillinger, endringer og uforutsette hendelser, 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Tlf. 22 17 02 00.

Vi har en egen avdeling som leverer grupper, konferanser og spesialarrangementer til næringslivet; HRG Meetings Groups and Events. I Norge selger vi også privatreiser under navnet Bennett Ferie.

Vi har sterk fokus på våre kunders behov. Kunden settes i sentrum. Våre kompetente og erfarne medarbeidere er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner basert på gjensidig respekt og tillitt.

Våre kunder drar fordel av å ha en partner med solid økonomi og omdømme gjennom global ekspertise og lokal kunnskap. HRG ble børsnotert på London Stock Exchange i 2006.

HRG er representert i over 120 land og har over 12 000 ansatte. Vi har full nordisk dekning med byråer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I Norge har vi 31 forretningsreisebyråer, hvorav 24 kombinerte forretnings- og feriereisebyråer.

Samarbeidet over landegrensene i Norden og globalt er tett. For kundene innebærer dette bl.a. smidig informasjonsflyt uansett hvilket kontor man henvender seg til.

Produkter

Våre helhetlige reiseløsninger baseres på service, egenutviklede systemer og applikasjoner, teknologi og kvalitet i alle ledd.

Ved å samarbeide med HRG vil bedriftens reiserelaterte tjenester bli samlet på et sted. Dette bidrar til tidsbesparelser og reduserte reiseutgifter for din bedrift.

Våre verktøy og programmer dekker hele reiseprosessen fra begynnelse til slutt.

Adresse: Postboks 333, 4892 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 80020639
By: Grimstad
Rute: Postboks 333
Postnummer: 4892


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: hrg nordic abb, hrg bestilling, reisebyrå forretningsreiser, bookingonline hrg, hrg ticket, hrg fly, hrg log, book online hrg
Nærliggende lignende selskaper
Piratskolen Piratskolen 1 km Piratskolen er et sommertilbud for barn mellom 5 og 10 år med pirataktiviteter i hjer...
Moysand Familiecamping Moysand Familiecamping 4 km Dyrt! Camping for de med faste plasserog de var mange! og hadde virkelig tatt seg ut,...
Anmeldelser
Oversatt av Google Flott lag Original Great team
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler