facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hrimnir Ramen

Hrimnir Ramen
Adresse: Maridalsveien 9A, 0178 Oslo, Norge
Telefonnummer: 22 60 60 30
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Maridalsveien
Husnummer: 9A
Postnummer: 0178


åpningstider

mandag: 13:00–22:30
tirsdag: 13:00–22:30
onsdag: 13:00–22:30
torsdag: 13:00–22:30
fredag: 13:00–22:30
lørdag: 13:00–22:30
søndag: 13:00–21:30

Nærliggende lignende selskaper
Hrímnir Ramen Hrímnir Ramen 14 meter Nydelig oksehale-ramen med deilig kraft, toppet med bl.a. syltet sopp, ramsløkolje og...
Koie Ramen Munch Koie Ramen Munch 2 km Var innom for å spise lunsj på en torsdag. Ikke noe problem å få bord for 2 personer,...
Anmeldelser
Virker som jeg glemte å legge igjen en anmeldelse. Den kommer like tregt som servicen der.nnMaten var god. Veldig fornøyd med det. Bedre enn Koie ramen da den har tapt seg en god del.nnServicen var god når man først fikk det.nnMen helt ærlig, alt jeg husker fra den kvelden er at ventetiden var treg. Og folk som kommer etter oss og plasserte sin ordre etter oss fikk maten FØR oss?...På en mandag 18.september 2023. La meg demonstrere.nn1806- setter oss nedn1815 - legger inn bestillingn1827- får edamame. Den gikk ned ganske kjapt.n1850-får matenn1909 - betaler for oss og drar.
Første som skjer når vi går inn døra er at en mannlig servitør forteller oss at dersom vi ikke står ved skiltet neste gang så kommer han ikke til å la oss komme inn og tar heller de som kommer bak oss. Uhm okeii?? For en attitude, er det sånn dere behandler kunder?nnVi hadde også allerede reservert et bord siden det er bursdagen min.nnBeklager, vår feil som ikke så skiltet De bak oss så heller ikke og sto heller ikke ved skiltetnnMen det er ingen grunn til å være så passiv-aggresiv med kundene sine. Vurderte å si til typen min at jeg heller vil feire bursdagen min et annet sted, men vi bestilte allerede.nnI tillegg kom det tre norske folk som gjorde akkurat samme feil som oss. Og akkurat samme servitør smilte og viste dem til bordet uten å si noe frekt.nnMå nesten tro at dette var rasistisk rettet mot oss ettersom servitøren var ekkel mot to asiatere: men ikke norske som gjorde samme feilen bare 10 min senere.nnTakk for at dere startet bursdagen min sinnsykt negativt: og for den elendige servicen. Klarte ikke å nyte maten, ville bare spise fort og dra derfra.
Det naturlige neste steget etter Koie, her får du japansk ramen med en norsk vri. God smak og konsistens til en overkommelig pris, men de mest intense smakene uteblir. De har også et lite utvalg sideretter som var ganske så velsmakende! Rask servering og hyggelig service. Anbefales!
Maten var topp, likte spesielt den syltede reddiken. Fikk anbefalt dette av en som mente det var Oslos beste ramen-sted, og etter dette besøket kan jeg slå fast at det er nok ikke langt fra sannheten!
Hadde Spicy Misu ramen. Svinekjøtt var ikke mørt nok forventet at det skulle smelte i munnen. Suppen smaker ok, ikke noe spesielt. Med denne kvaliteten, er prisen for høy. Jeg reagerer i tillegg på at servitøren holdt en av fingrene inne i bollen ved servering.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler