facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HTH Kjøkkenforum Tromsø

HTH Kjøkkenforum Tromsø

Info

HTH er representert i 12 land gjennom en butikkjede på mer enn 130 inspirerende butikker. HTHs tre fabrikker har en årlig produksjon på 75 000 kjøkken. Det betyr at HTH er en av Nord-Europas største kjøkkenprodusenter.



"Velkommen til HTH i TromsøHos HTH i Tromsø er et nytt kjøkken mer enn bare et kjøkken. Det er på kjøkkenet at venner og familie møtes over en kopp kaffe eller en lekker middag.Med et nytt kjøkken fra HTH blir kjøkkenet hjertet av huset, hvor de hyggelige stundene starter.Hos HTH i Tromsø skreddersyr våre dyktige konsulenter løsningen din, noe som sikrer at den er tilpasset dine ønsker og behov. Vi vet at når du skal bygge nytt eller renovere, er det mange overveielser du må gjøre deg. Derfor sørger vi for at du har oversikt over alle detaljene, og dermed får akkurat den løsningen du ønsker deg."
Adresse: Stakkevollveien 15, 9010 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 77697970
By: Tromsø
Rute: Stakkevollveien 15
Postnummer: 9010


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: HTH kjøkken tilbud, HTH kjøkken Sotra, HTH Havana kjøkken, HTH flatpakket kjøkken, HTH kjøkken Skien, HTH kjøkken erfaringer, HTH Kjøkken Kristiansand Åpningstider, HTH kjøkkenfronter
Anmeldelser
Bestilte høyskap og speil. Høyskapet var ikke bra kvalitet og leveringen var det store problemer med, div skader og mangler og feil. Speilet var knust 2 ganger så jeg orker ikke mere nå, kjøper speil en annen plass så får dere bare beholde pengene. Men HTH Tromsø har god service, det er vel dem som har prøvd og rette opp for HTH Danmark eller hvor det er jeg har bestilt fra vet jeg ikkegikk på HTH på nett men er nok blitt handlet via en annen HTH enn Tromsø noe jeg ikke var klar over. Forstår nå hvorfor frakt var så sabla dyrt. Nei blir dessverre ikke bruke HTH igjenn, føler der var Ikea flatpakke varer jeg fikk så da bestiller jeg bare rett derifra neste gang jeg skal kjøpe noe flatpakket som mangler noe og er feil på og designet så det ikke er sollid som andre baderomsmøbler fra andre produsenter.
Trasig kundeservice.
Lite serviceinnstilt!
Elendig servise
Oversatt av Google Hvis det er 0 stjerner for vurdering for dette selskapet, ville jeg gitt det til dem, men dessverre må jeg gi dem en 1. Hvor skal jeg begynne. Vi har vært uten kjøkken i en uke nå, på grunn av feil fra dette selskapet. Først fikk vi leveringen en dag for sent, så manglet det en brikke, og vi måtte vente en dag ekstra på den biten. Den profesjonelle fyren som skulle måle kjøkkenet feilberegnet noen deler på kjøkkenet, noe som resulterte i flere endringer med apparatet. Han ba ikke engang om unnskyldning for feilen sin, men antydet heller at han forstår frustrasjonen vår. Nå tar det to dager å fullføre kjøkkenet og vi blir uten kjøkken en dag til. Veldig profesjonelle HTH Kjøkkenforum er det er ironi. Jeg vil ikke anbefale å kjøpe fra dette Kjøkkenforum. Dette HTH Kjøkkenforum holder til i Kristiansand, men en bedrift som dette er hele selskapet. UAKSEPTABELT! Original If there is 0 stars for review for this company I would hand it to them, but unfortunately I have to give them a 1. Where should I begin. We have been without a kitchen for a week now, because of mistakes by this company. First we got the delivery a day late, then there was a piece missing, and we had to wait an extra day for that piece. The professional guy who was suppose to measure the kitchen miscalculated on some parts in the kitchen, which resulted in multiple changes with appliance. He didn't even apologize for his mistake, but rather implied that he understand our frustration. Now it will take two days to complete the kitchen and we will without a kitchen for another day. Very professional HTH Kjøkkenforum are that's irony. I would not recommend buying from this Kjøkkenforum. This HTH Kjøkkenforum is based in Kristiansand, but one company like this is the whole of the company. UNACCEPTABLE!
Oversatt av Google Fint sted Original Hyggeligt sted
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til HTH Kjøkkenforum Tromsø med offentlig transport


Arneberg 120 meter
33
34
42
425
X27
Lærfabrikken 180 meter
33
34
42
425
X27
Erik Vangbergs gate 230 meter
72
Storskogen 300 meter
20
21
24
412
Storskogvegen 330 meter
72

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon HTH Kjøkkenforum Tromsø.

Tromsø ınteriørbutikk

åpningstider, plassering. Stakkevollveien 15 kart bykart, satellitt visning. HTH Kjøkkenforum Tromsø adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på HTH Kjøkkenforum Tromsø. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HTH Kjøkkenforum Tromsø med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Woroom Woroom 889 meter Har ikke vært der
Ting Ting 2 km Fin butikk. Men dyrt.
H&M H&M 2 km
H&M HOME H&M HOME 2 km
Fryd Kafé & Interiør Fryd Kafé & Interiør 2 km Behagelig og intim stevning der. Fint interiør, og duse farver. God mat, og service d...
Drømmekjøkkenet Varmefag Flisekompaniet Nettoline Tromsø Drømmekjøkkenet Varmefag Flisekompaniet Nett... 2 km Bra butikk, god service og hyggelige folk som jobber der.
Alkevegen 4 Alkevegen 4 2 km I Alkevegen 4 har Tromsø Flis AS samlet 4 konsepter under ett tak. Her finner du Flis...
Bergersen Flis Bergersen Flis 4 km Flis for folket. Proffe folk som kan fager sitt. Godt utvalg i alt innen flis. Spør o...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler