facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hub LHMR

Hub LHMR
Info
Hub LHMR er et entreprenørskapssenter for gründere og andre driftige skaperglade mennesker som får energi av å sitte i et dynamisk utviklingsmiljø.

Geschichte
HubLHMR huser entreprenører og kreative sjeler midt i hjertet av Lillehammer. Vi tilbyr arbeidsplasser og møteplasser, og jobber for at Hub’en skal være en katalysator for deg som entreprenør. Vi tror at gode og tilrettelagte fasiliteter, kombinert med et godt miljø, er vesentlig når du skal jobbe for og realisere din gründerdrøm!

Er du nysgjerrig på gründertilværelsen? Kom innom oss å slå av en prat!


"Hub LHMR tilbyr kontorplass for deg som er gründer, pendler, eller et selskap i vekst med behov for et miljø rundt deg! Vi tilbyr et hyggelig og sosialt kontorfellesskap sentralt i Lillehammer, rådgivning, gratis arrangementer, nettverk og mye mer! Velkommen til oss :"
Adresse: Jernbanegata 13, 2609 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: 91707016
on.rmhlbuh@tsop
By: Lillehammer
Rute: Jernbanegata 13
Postnummer: 2609



relaterte søk: Hub Lillehammer, Kontorfellesskap Lillehammer, Leie kontor Lillehammer
Nærliggende lignende selskaper
Birkebeineren Friluftsbarnehage Birkebeineren Friluftsbarnehage 3 km Velkommen til en kikk inn i en liten bit av vår hverdag
Anmeldelser
Bra inkubator/gründer/kontor ordning med arrangementer, mentorer og nettverk.
Flott plass for de som trenger en kontorplass i Lillehammer.
Opplands beste møteplass
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler