facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hud, helse og velvære

Hud, helse og velvære

Info

Hud, helse og velvære tilbyr:
Massasje, voksing, ansiktsbehandling, farging av vipper og bryn og stell av fot/hand. Sal av hudpleieprodukt og gåvekort.

Historie

Veit du kva som er kroppen sitt største organ?
Det er faktisk huda di, som på eit vakse menneske har ei overflate på 1,6 m2, og kan vege opptil 3 kilo.
Huda di er kroppen sitt vern mot omverda. Huda di beskyttar kroppen din mot fysiske, kjemiske og mikrobiologiske skader, bidreg til å oppretthalde kroppens likevekt når det gjeld temperatur og kjemisk miljø. Huda di er eit sanseorgan som fangar opp stimuli som påverkar huda. Og ikkje minst er huda di kontaktflata di mot andre menneske.

Eg heiter Kristine Sande, og eg var ferdig utdanna hudpleiar sommaren 2009. Eg valte å byrje å jobbe med hudpleie fordi eg tykkjer det er kjekt å kunne hjelpe folk med spesifikke problem – og ikkje minst dette med å skape velvære. Eg ønskjer å gi kundane mine den gode kjensla av å bli stelt med, anten dei har konkrete problem med huda si – eller bere er på jakt etter den gode kjensla å bli teken vare på i ein hektisk kvardag. Når huda har det vel – så har ofte eigaren det også.

Eg har jobba for ulike spa, og hausta god erfaring. No har eg starta mitt eige selskap: Hud, helse & velvære. Eg held til i første etasje på Elvetorget i Førde, på sida som vender mot elva.

Sidan huda er eit stort og viktig organ, som ein må stelle pent med, fokuserer eg på å bruke reine og økologiske produkt, og ingrediensar så langt som råd. Eg ønskjer å vere eit naturlig val for hudpleie. Difor fokuserer eg på reine på reine og økologiske produkt.

Eg har også med meg samarbeidspartar som tilbyr Aromaterapi, hårmineralanalyse, polaritetsterapi, lymfedrenasje med kopping
og ein negledesignar.


Adresse: Baksida på Elvetorget/ Naustdalsvegen 1B, 6800 Førde
Telefonnummer: 97088466
moc.liamg@erevlevgoeslehduh
By: Fords
Rute: Baksida på Elvetorget/ Naustdalsvegen 1B
Postnummer: 6800



relaterte søk: elvetorget i førde, førde torg, frisør elvetorget, ting førde torg, elvetorget gym førde, kafe førde torg
Anmeldelser
Løp og kjøp.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hud, helse og velvære.

Fords skjønnhet, kosmetikk og personlig pleie

åpningstider, plassering. Baksida på Elvetorget/ Naustdalsvegen 1B kart bykart, satellitt visning. Hud, helse og velvære adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hud, helse og velvære. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hud, helse og velvære med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler