facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Huk badestrand

Huk badestrand
Adresse: Huk Bygdøy , Oslo 0286, NO
By: Oslo
Rute: Huk
Husnummer: Bygdøy
Postnummer: 0286



relaterte søk: Strand med lite folk Oslo, Bygdøy sjøbad toalett, Paradisbukta parkering, Huk stranda, Gratis parkering Huk, Badeplass Oslofjorden, Ekeberg badeplass, Beste badesteder Oslo
Anmeldelser
Fantastisk sted og grille, bade og chille åleine eller med folk. Ganske lite folk tidlig om morningen men meir folksomt utover dagen.
Utrolig vakker og idyllisk strand Mye småbarnsforeldre, og barn, opptar en god del plass, til skremmende seint på kvelden! Men dra tidlig på dagen så slipper du unna alle barn! Dessverre kan jeg ikke si at det er fantastisk å bade der, med bunn som lett kutter opp beina dine! Men herlig å svømme der
Flott sted for både sol- og vannbading. Populært og kan være folksomt i helgene i godt sommervær. Jeg liker friheten her som naturist. Minst to kiosker i nærheten. Et sted for alle, uansett.
Veldig fin strand i sentrum av Oslo med mindre trykk enn de fleste andre sentrumsnære strendene. Både sandstrand og mulighet for å ligge på gresset. Gode fasiliteter for toalett som er gratis og badevakt i sommeren. Vær obs for skarpe stillehavsøsters når du går på grunna i vannet. Huk har også en naturiststrand til høyre for de vanlige strendene. Dette er godt merket og vel adskilt fra resten, så stranda er ingen sjenanse til den vanlige stranda og vice versa.
Flott plass ja. Bare spør om du lurer på noe.
Fantastisk sted! Må tilbake MED badetøy
Litt grumsete vann med masse glassmaneter idag. Ellers er det å kunne gå og sole seg naken en hærlig følelse. Synd det er så få parkeringsplasser!!
Fin strand Har volleyball og basketball baner Nye toaletter
Bra strand med mulighet for å sitte.i skygen
Huk er et vakkert badested på Bygdøy, med sandstrender og svaberg og store gress-letter. Det er også toalett her og kiosk. Lett å komme til med både buss, bil og båt, men tar du bil må du være tidlig ute på fine sommerdager, da det blir fort fullt på parkeringen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Huk badestrand.

Oslo strender

åpningstider, plassering. Huk oslo lokale perler kart bykart, satellitt visning. Bygdøy hvordan komme seg rundt. Huk badestrand adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Huk badestrand. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Huk badestrand med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler