facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Huldra

Huldra

Info

Huldra kafeen på Steia - midt i Alvdal sentrum. Salg av kaffe,hjemmelaget kaker/bakst, lunsjretter og Huldra sine populære supper! Velkommen hit!

Historie

Huldra håndverk, mat og kultur DA er en håndverksbutikk og kafé med vekt på god kvalitet på produkter og mat. Vi serverer hjemmelaget mat og hjemmebakt bakevarer. Kjøp din egen Huldra-kopp med navn og få billigere kaffe.Huldra blir drevet av Torhild Holter, Elin Børsheim og Anne Svinnung Eggset. Alle er håndverkere, og selger sine egne produkt på Huldra. I tillegg baker vi, og lager mat på Huldras kjøkken.

Adresse: Steia , Alvdal 2560, NO
Telefonnummer: 949 71 119
on.krevdnahardluh@tsop
By: Alvdal
Rute: Steia
Postnummer: 2560



relaterte søk: huldra eventyr, hvorfor har huldra hull i ryggen, huldra lokker, huldra engelsk, finnes huldra, huldra og nøkken, huldra wiki, sagnet om huldra
Anmeldelser
Hyggelig sted med lokalt håndverk og kultur, men aller mest er det en trivelig og populær kafé med ganske godt utvalg til alle måltider. De hyggelige damene bak disken smører også valgfrie smørbrød for 50kr !, som er perfekt når man har med kresne småbarn på tur. Rett og slett en liten perle midt mellom Oslo og Trondheim
Hvis du kjører forbi Alvdal, ikke gjør det. Et utmerket karbonade smørbrød med speilegg tett etterfulgt av en kanel bolle metter godt.
Veldig koselig sted med god hjemmelaget mat og liten butikk. Anbefales
Meget god mat og gode varme drikker! Flott atmosfære og koselig innredet. Personale er meget hyggelig og det «diverse» de selger har en høy kvalitet! Kjører du forbi bør du stikke innom! Gratis parkering også.
Tidenes flotteste karbonadesmørbrød, på hjemmebakt brød. Rykende ferske fylte vaniljehorn. Rimelig i forhold kvalitet og pris. Anbefaler å ta den lille avstikkeren fra hovedveien R3.
Koselig, veldig hyggelig betjening. God hjemmelaget mat. Spiste nydelig indisk suppe. Nydelig gjærbakst og fristende kaker! God kaffe med påfyll. Fikk til og med fyllt på termosen. God service Anbefales på det varmeste!
Formiddagen idag bød ikke på overraskelser,men bakverket holder en "framifrå" kvalitet. Sammen med den vanlige "kaffesupen"utgjorde inntaket formiddagsmåltidet for meg. Takk for godt traktement.Snakket dreide seg om hva man kan forvente av aldersgruppen -70.73.Pass på så vi ikke sitter igjen med hele" kaka".Jeg.gir ingen karakter idag.
Hyggelig betjening som er serviceinnstilt. De har også en liten avdeling med keramikk og glasskunst pluss litt annet stæsj. Kommer uten tvil tilbake ved neste bilferie :
Kjempekoselig lokal kafe med en liten butikk som selger håndtverksprodukter av høy kvalitet. Fint sted å stoppe når man er på langtur gjennom Østerdalen!
Et fantastisk sted med godt utvalg av små retter og bakst. Hjemmekoselig og flinke damer . God service. Og trenger du en gave ut av det vanlige så får du kjøpt det her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler