Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Human-Etisk Forbund, Vest-Agder

Human-Etisk Forbund, Vest-Agder

Info

Human-Etisk Forbund i Vest-Agder har 4 lokallag med god aktivitet som drives av engasjerte tillitsvalgte og frivillige. Fylkeskontoret ligger Kristiansand.

Historie

Vi er et livssynssamfunn for humanister i Vest-Agder. Lokallagene våre dekker hele fylket og er HEF Kristiansand - HEF Mandal og omegn - HEF Farsund, Lyngdal og Hægerbostad - HEF Flekkefjord, Kvinesdal og Sirdal.

Totalt har vi over 2.600 medlemmer og vi vokser rask i fylket. Du er hjertelig velkommen som medlem. Og til å melde fra om du ønsker å bli aktiv som frivillig.

Livssynsdelen vår gjøres ved arrangementer, sosiale samlinger med videre.

Som seremonileverandør tilbyr vi seremoniene Humanistisk navnefest, Humanistisk konfirmasjon, Humanistisk vigsel og Humanistisk gravferd.

Og vi er Interesseorganisasjon for livssynspolitikk.

Vår oppgave

Pådriver for humanistiske verdier, gode seremonier og en interesseorganisasjon i Vest-Agder. Bidra til økt forståelse med andre livssyns- og trossamfunn. Et godt sted for medlemmer, frivillige og interesserte.

Etikett

Ansvarlig redaktør for siden er: Kjetil Nordbø, organisasjonssekretær i Agder.

Adresse: Dronningens Gate 24a, 4610 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: 45009200
By: Kristiansand
Rute: Dronningens Gate 24a
Postnummer: 4610relaterte søk: borgerlig konfirmasjon kristiansand 2018, human etisk forbund bergen, human etisk forbund lokallag, human etisk forbund logo, human etisk forbund hjertesaker, hva er human etisk forbund, human etisk forbund hjemmeside, min side human etisk forbund
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Human-Etisk Forbund, Vest-Agder

. Kristiansand kristiansand frivillig organisasjon åpningstider, plassering. Dronningens Gate 24a kart bykart, satellitt visning. Human-Etisk Forbund, Vest-Agder adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Human-Etisk Forbund, Vest-Agder. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Human-Etisk Forbund, Vest-Agder med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler