facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hummeren Hotell As

Adresse: Tanangervegen 65, 4056 Tananger
Telefonnummer: 51694000
By: Tananger
Rute: Tanangervegen 65
Postnummer: 4056



relaterte søk: Hummeren Hotell meny, Hummeren Hotell åpningstider, Hummeren Hotell søndagsbuffet, Hummeren Hotell historie, Hummeren Hotell julebuffet, Facebook Hummeren Hotell, Restaurant Tananger, Hummeren Hotell badstue
Anmeldelser
Flott plass med god mat.
Hyggelig hotell med fantastisk beliggenhet og kort vei til Sola Flyplass og nært til Stavanger og Sandnes. Flotte store rom med gode senger og en god restaurant. Bar med litt utvalg i øl, selv om jeg gjerne skulle sett at de satset enda mer på flere typer øl. Flere møterom. Gode parkeringsmuligheter.
Administrerer dieselpåfyllingen for båter. Må hente nøkkel for å fylle diesel. Ingen å finne i resepsjonen. Prisen var astronomisk!!
Veldig god julelunch
Hotellet er meget rent og pent med flott beliggenhet
Fint at vi fikk ta med hunden dit. Koselig lite hotell.Fin utsikt fra frokostbordet
Et nydelig sted med herlig maritimt preg. Fantastisk mat og herlig betjening. Anbefales på det sterkeste!
Vakker sted. God service. Maten er god, men det er ikke godt utvalg når det gjelder allergier som melk og gluten. Her er det finest om sommeren. Da kan man gå ute på bryggene i tillegg til å være inne i selve restauranten. Hotellrommene har vakker utsikt.
Maten er og blir nydelig, fantastisk koselig betjening men rom 203 har ikje blundet på øya, ei utsleden seng kjennes det ut som.
Dårlig service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler