facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hundsund Bad

Hundsund Bad

Info

Velkommen til Hundsund Bad!
Trivsel – Trening – Terapi!

Adresse: Snarøyveien 81 , Bærum 1367, NO
Telefonnummer: 976 02 000
By: Bærum
Rute: Snarøyveien 81
Postnummer: 1367


åpningstider

Tirsdag: 06:30-20:00
Onsdag: 06:30-20:00
Torsdag: 06:30-20:00
Fredag: 12:00-16:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00


relaterte søk: hundsund bad priser, hundsund bad badstue, hundsund bad åpningstider, nadderud bad, hundsund bad parkering, vannglede hundsund, hundsund bad babysvømming, svømmehall bærum
Nærliggende lignende selskaper
Hydrostranda Hydrostranda 3 km Har vært her siden 1997 med kompiser to ganger hvert år. Er en fryd å komme hit
Anmeldelser
Fint sted å svømme med god parkering inne. Man kjører ned i kjelleren hvor det er tørt og varmt. 2 basseng, ett for svømming og ett for barn. Det er ikke boblebad eller lignende så det er bra for svømming, med for kos og lek er Risenga i Asker tingen.
Ved å se belegg plan kan man ha stedet for seg selv om man vil. Rimelig og gode fasiliteter som bla badstu
Dette er yndlingsbadet mitt i Oslo-regionen
Bra familiegarderobe og god plass. Hyggelig betjening og fin atmosfære
God gratis parkeringsplass. For å parkere må du kjøre ned i underetasjen. I resepsjonen kan du kjøpe billetter. På mandager er det svømmetrening, og derfor ikke mulig å kjøpe billetter etter kl 5. Garderobene har kodelås, og de er enkle og bruke. Det står en bruksanvisning på skapdørene. Om du skulle være så uheldig å glemme koden din, kommer en fra personalet og hjelper til. Hver obs på at hvis dette skjer kan folk fra begge kjønn være tilstede. I tillegg til jente, og guttegarderobe er det også to garderober for begge kjønn. Det er to basseng. Et for mindre barn, og et for litt større. I det lille bassenget er det godt og varmt. I det store er det litt kaldere, og egner seg bedre for trening.
Jeg liker denne svømmehallen godt. - flott, moderne garderobe - gode dusjfasiliteter - behagelig temperatur i det store bassenget - de bruker ikke altfor mye klor - størrelsen på anlegget er praktisk. - Vennlige folk. Dette gir i mine øyne full score.
Fantastisk sted for familie. Vi koste oss masse.
Tilgjengelig og bra innendørsparkering i kjeller. Heis med sittesete til en person. Døråpner knapper for HC, store dusjrom. Litt ujevnt trykk og temperatur i fellesdusjen. Kunne vært bedre rengjøring her. For stor badstu til å holde temperaturen i rommet oppe. Bra garderober, hyggelig betjening. Veldig bra basseng for foreldre/barn, ca.34gr. Bra treningsbasseng for de som vil noe mer. Best i helgene rundt kl. 13:00, da er det minst mennesker på stedet.
Fint anlegg, men synd svømmebassenget ikke har vinduer mot bukta. Arkitekten har laget en dårlig løsning når det gjelder garderober og dusjer. Dette fører til at man må ta på seg badetøy og vandre i en lang og kald gang før man kommer til dusjen som ligger ved bassenget. Der må man kle av seg for å vaske seg og kle på seg igjen for å gå i bassenget.
Hvem trenger unisex garderober i en svømmehall??!! Der de har satt inn to "omkledningsrom" på 3 kvm. Hvorfor ikke en garderobe for dame og en for menn som alle andre svømmehaller/bad jeg har vært innom. Ser en bort i fra det merkelige garderobe oppsettet er badet som forventet. Et terapi/barnebasseng og er 25m kaldt vann med 5-6 baner.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler