facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hunter Bar

Hunter Bar
Adresse: Edvard Munchs veg , Gardermoen 2061, NO
By: Gardermoen
Rute: Edvard Munchs veg
Postnummer: 2061



relaterte søk: Hunter Bar meny, Fiskeriet Gardermoen, Jamie's Deli Gardermoen meny, Subway Gardermoen, Wagamama gardermoen, Franks pølser Gardermoen, Beste kaffe Gardermoen, Pris øl Gardermoen
Nærliggende lignende selskaper
Northland Northland 419 meter The place has rich selection of snacks, sandwiches, coffee/tea and some desserts as w...
Anmeldelser
Dårlig service og dårlig, rådyr mat. Bordet var skittent. Ba om de kunne vaske. Ingen kom. Fikk feil mat. Pølsen så ut som den hadde ligget ute på lunken plate hele dagen. Triste greier.
Vi valgte en burger og en Bratwurst, til totalt 450 nok, så håpløst dårlig at det virker mest som en spøk. Håper eierne snart våkner. Skamfullt.
Rett og slett skittent! Nesten ingen gjester, men rengjøring driver de ikke med. Ff
Tørreste foccacia jeg har smakt til høyeste prisen jeg har betalt noen sinne.
Anbefalles ikke!
Hei! Uhøflig og sure jenter gitt Istedenfor et høflig god morgen og et smil spør hun: Hva blir det til?Himling med øynene til hverandre og gjorde det hele ubehagelig for ossVel vi kommer ikke tilbake. Oda A stod i kassen.
Grisete bord selv om det kun var 1 bord det satt mennesker på. I baren hang det 2 ansatte hvorfor var ingen bord ryddet og vasket? Vinen var ekstremt overpriset, selv om vi betalte for ekstra mengde. Vi kommer aldri tilbake.
Her må du ha god tid når du skal bestille. Noe man ikke nødvendigvis har på en flyplass. Det er få alternativer nede i denne delen av flyplassen.
Absolutt ingen kompetanse. Den utenlandske damen foran meg lurte først på akevitt og fikk ja på spørsmålet om det var konjakk. Når så damen fikk bestemt seg for en Braastad konjakk så ble hun møtt med spørsmålet om hun ville ha isbiter. NEI og atter nei! Man setter ikke 20 år gamle avholdsfrøkner til å leke bartender.
Helt forferdelig. Ung dame bak disken som nektet å servere da kundene ikke stod på riktig sted foran disken. Manglet både folkeskikk og serviceinnstilling. Håper de som eier etablissementet sørger for at hun får seg noe annet å gjøre. Ligg unna! 26. september 2017.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler