facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hurum brannvesen

Hurum brannvesen

Historie

Hurum brannvesens hovedoppgave er å jobbe aktivt med brannforebyggende arbeid og være innsatsstyrke ved brann og ulykker. Brannvesenet består i dag av en beredskapsenhet som har som hovedoppgave å redde liv, redusere skader på miljø og materielle verdier og bistå under ulike helseoppdrag, samt en forebyggende avdeling som bl.a. utfører tilsyn med særskilte brannobjekter og jobber med brannvernopplæring.

Hurum brannvesen har i dag 26 ansatte, der fem er på vakt til enhver tid, klare til å rykke ut og håndtere større og mindre hendelser i kommunen. Hvert vaktlag består av en utrykningsleder og fire brannkonstabler/røykdykkere. I tillegg finner man en aspirant på hvert av vaktlagene. Vår brannstasjon ligger på Tofte, sør i Hurum.

Hurum kommune dekker et stort geografisk område, og det er lange avstander mellom våre tettsteder. For å kunne sikre våre innbyggere i den nordlige delen av Hurum best mulig beredskap, får vi hjelp fra Røyken brann og redning som rykker ut når alarmen går i Sætre-området. Hurum brannvesen har også spesielle utfordringer knyttet til tett trehusbebyggelse i bl.a. Holmsbu med mange verneverdige bygg, Oslofjordtunnelen og den 63 km lange kystlinja.

Vårt aller viktigste mål er å gi våre innbyggere og besøkende best mulig sikkerhet, både gjennom forebyggende tiltak og en god beredskap døgnet rundt.

Adresse: Øvre Skoledalen 12, 3482 Tofte I Hurum, Buskerud, Norway
Telefonnummer: 32797100
on.enummok.muruh@kattomtsop
By: Tofte i Hurum
Rute: Øvre Skoledalen 12
Postnummer: 3482



relaterte søk: røyken brannvesen, hurum avis, brann hurum twitter, hurum kommune, bålregler hurum, hurum drift, bål hurum, grillforbud hurum
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hurum brannvesen.

Tofte i hurum brannstasjon

åpningstider, plassering. Øvre Skoledalen 12 tofte i hurum veldedig organisasjon kart bykart, satellitt visning. Hurum brannvesen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hurum brannvesen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hurum brannvesen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
BjørnsBruktBod.  Comic,Book,CD og DvDs BjørnsBruktBod. Comic,Book,CD og DvDs 458 meter "BruktSjappe" for Tegneserier,Bøker,CDer & DvDer + Div. Inntektene går til veldedige/...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler