facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Husebybadet

"Husebybadet holder til i Trondheim. Med god erfaring og solid kompetanse er vi i stand til å tilby våre kunder unike og gode løsninger. Vi dekker de aller fleste områder innen svømmehall og ulike fasiliteter. Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv som selskap. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, hvor vi møter enhver utfordring med en positiv holdning."
Adresse: Sapstadringen 13, Trondheim, Norway
Telefonnummer: 952 63 688
By: Trondheim
Rute: Sapstadringen 13



relaterte søk: Husebybadet trening, Svømmebasseng Trondheim, Babysvømming Melhus, Åpningstider Husebybadet, Pirbadet, Klæbu basseng, Pirbadet Trondheim, Sentralbadet Trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Husebybadet Husebybadet 10 meter Har vært der én gang på babysvømming. Da vi kom til garderoben ble vi møtt av kloakkl...
Pirbadet Pirbadet 9 km En deilig oase i dårlig vær! Bra størrelse på garderober, og attraksjoner. Fikk ikke ...
3T-Pirbadet 3T-Pirbadet 9 km Maskiner som f.eks. cable crossover trenger å bli byttet ut og mangler en del viktige...
Anmeldelser
Har vært der én gang på babysvømming. Da vi kom til garderoben ble vi møtt av kloakklukt. Inne i garderoben lå det knuste fliser på bakken, som nesten var umulig å tråkke på små biter. Man så at det hadde ramlet ned fliser fra oppe med taket. Vannet i bassenget vi benyttet, var varmt & godt, & instruktøren hyggelig. Musikken var dog for høy, men ble dempet etter hvert. Var også innom det bittelille babybassenget. Det så skittent ut, da det lå masse små stener/flisdeler på bunnen. Pluss for overkommelig pris, men minus for eldre standard.
Her mangler det åpningstider og priser på gavekort det ville være greit så vi slipper en bomtur!
Helt greit sted med få besøkende. Rolig og fint.
Gammelt og ekkelt. Garderoben lukter mugg og bærer preg av dårlig og mangelfull vedlikehold. Anlegget burde vært revet og bygget nytt for lenge siden
Stenges spontant for aktiviteter, egner seg lite for de som skal svømme på faste dager.
Fint å dra på gamle trakter og se litt.Gymsal og basseng der. Ligger i nærheten av Heimdal videregående skole og Saupstadsenteret .
Helt greit. Begynner å bli behov for oppussing. Savner sklien som var for mange år siden. Lite å gjøre for små barn som ikke kan svømme enda.
Lite, slitt og gammeldags, men det fungerer helt greit dersom man ønsker å få svømt litt. Har opplevd at det er skittent i garderobene og dusjen på kveldstid... Og bassenget har litt merkelige åpningstider. De har klippekort med ulike priser for voksne, barn, studenter, og pensjonister, og man kan dele et slikt med en venn dersom man ønsker det. Kan bli trangt om plassen, særlig dersom det foregår gruppetimer samtidig som man selv er der. Anbefaler å sjekke på forhånd og se etter når det er mest besøkende i bassenget.
Stedet har et lite varmt-basseng og en liten dam for babyer. Det er et 25m kaldtvannsbasseng som kan deles inn i baner. Ett boblebad er det også.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Husebybadet med offentlig transport


Saupstadsenteret 230 meter
104
16
2
23
50
52
53
Casper Lundes veg 400 meter
104
16
2
23
50
52
53
Kolstad kirke 440 meter
16
23
Husebytunet 470 meter
104
16
2
23
50
52
Midteggen 470 meter
104
16
2
23
50
52
53

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler