facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Husfliden Trysil Sentrum AS

Husfliden Trysil Sentrum AS

Info

Foretaket eies av Trysil Husflidslag og selger blant annet den originale Trysilbunaden. Felles side for Trysil Husflidslag og Husfliden Trysil Sentrum AS.

Historie

Husfliden Trysil Sentrum AS prøver å få til en husflidbutikk. Vi har bra utvalg av garn, men utvider sortementet etter hvert fra våre leverandører. For de som driver med lappeteknikker og quilting har vi fått et bra utvalg i stoffer og utsyr. Brodering i pakker, også for barn, brodertråd og stoffer finner du i butikken. Noe gaveartikler i tre , bakeutstyr , linprodukter til hyggelige priser og en del forbruksvarer som strikk, knapper, sytråd og nåler til symaskiner og håndsøm. Dette er bare litt av utvalget, og vi skaffer det meste på forespørsel fra dere kunder.
For de som ønsker trysilbunaden for dame eller herre er det vi som formidler denne, og de blir produsert her i Trysil. Vi syr kun etter mål. Omsøm av bunader som ikke passer er også mulig å levere her .
De som ønsker bunad til konfirmasjoner og 17 mai 2015 bør ta kontakt nå i sommer for bestilling og måltagning.

Adresse: Løkjavegen 14, 2420 Trysil
Telefonnummer: 401 46 157
on.lisyrtnedilfsuh@tsop
By: Trysil
Rute: Løkjavegen 14
Postnummer: 2420


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: husfliden trysil åpningstider, trysil herrebunad
Nærliggende lignende selskaper
Håndlagede glassprodukter, kurs og galleri Håndlagede glassprodukter, kurs og galleri 3 km Galleri og glasskurs. Jeg jobber mest med glassfusing. Manipulerer glass ved høy varm...
Anmeldelser
Et mer useriøst firma som husfliden Trysil og en av deres ansatte eller som de har avtale med har jeg aldri opplevd, ansatte / avtale med navn Unni Malvik Moren tlf 99446714 har mange ganger lovet oss levering av en kappe til Trysilbunad, etter utallige henvendelser fra oss hvor vi blir lovet lovnader om levering så skjer det ingen ting, ikke hører vi noe fra vedkommende så frem t vi ikke tar kontakt for å høre når vi kan få kappen, får da bare ny lovnad og nytt tidspunkt, det har nå gått lang tid og lovet leveringstid og vi hører ingen ting. HUSFLIDEN TRYSIL ANBEFALES IKKE Å BRUKE. Denne meldingen er publisert på flere sosiale medier Jeg kan nås på tlf 95819958 hvis det ønskes mer info, eller om vedkommende vil ordne opp.
En herlig opplevelse å komme inn i den hyggelige butikken der det bugner av godt håndverk. Anbefales på det varmeste!
Bra utvalg og hyggelige ansatte
Bra utvalg og hyggelige ansatte
Oversatt av Google Stort utvalg og hyggelig personale Original Stort utbud och trevlig personal
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler