facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hvaler Gjestgiveri

Adresse: Vestre veien 132 , Skjærhalden 1680, NO
Telefonnummer: 69 37 82 00
By: Skjærhalden
Rute: Vestre veien 132
Postnummer: 1680



relaterte søk: hvaler gjestgiveri 2018, hvaler gjestgiveri motorfabrikken, hvaler gjestgiveri fredrikstad, hvaler gjestgiveri meny, hvaler gjestgiveri kommende aktiviteter, hvaler gjestgiveri bryllup, hvaler gjestgiveri konserter 2018, hvaler gjestgiveri sommer 2018
Anmeldelser
Vi takker for en strålende hummeraften forrige helg, som bød på spennende kombinasjoner med hummer tilberedt på ulike måter, og med en omfattende vinmeny, alt presentert på en underholdende måte innledningsvis. Heller ikke frokosten skuffet, med høyt nivå på råvarene, og med noe så spesielt som sjøørret og villaks. Utrolig oppmerksomt og imøtekommende personale. Et deilig og rolig sted å tilbringe et døgn på.
Fantastisk flott selskapssted. Fine lokaler, praktfull mat, gode egenproduserte viner, dyktig og serviceminded personale, gode rom og senger. Et flott opphold og en flott feiring Rom: Bra rom med god størrelse. Gode senger. Bra dusjrom. Mat og drikke: Veldig god mat. Høy klasse! Kortreist. Egenproduserte viner fra Toscana.
Hvaler Gjestgiveri er en perle av et gjestgiveri! Med god fagkunnskap, engasjement og stolthet gjennom mange år har vertskapet bygd opp en institusjon på Hvaler både innen gastronomi, kultur og musikalske opplevelser. Om sommeren er stedet kjent for FestiHvaler hvor mange av Norges beste artister har intimkonsert i teltet eller store konserter på plenen. Det er imidlertid maten og den gode opplevelsen vertskapet Lene og Øystein jobber for å gi deg som gjest - enten det er gjennom et kokkekurs, temaaften, bryllup eller simpelten et godt, kortreist måltid. Dyktige og hyggelige folk som jakter det genuint hyggelige og gode liv. Besøk Hvaler gjestgiveri, senk skuldrene og nyt!
Stedet ligger idyllisk til. Enkel standard som navnet " Gjestgiveri " beskriver. Vi bestilte rom med ekstra seng og fikk en oppredd sofa. Da jeg påpekte dette var svaret at den tross alt var oppredd og at det kun kostet 600 kr ekstra i tillegg for dette. Vi er godt voksne folk og synes ikke det er ålreit å sove på en sofa. Det er verdt å påpeke at det står ekstra seng i bestillingen. Annonserer man med ekstra seng så mener jeg at det må være en seng... Det var heller ikke en sovesofa det var en treseters stue sofa!! Den var ikke behagelig å ligge på i to netter. Kjøper ikke forklaringen til eieren. Alt for høy pris på dette rommet med dette dårlige alternativet. Rom: Se kommentar overfor.
Koselig sted, rene og fine rom, nydelig mat og spennende å smake på vinimport fra egen italiensk vingård. Når vi satt på uteterrassen og nøt en leskedrikk, tuslet et rådyr forbi på plenen i ro og fred. Her har jeg lyst å komme tilbake igjen
Har ikke overnattet, men hatt en fin dag med god mat og topp service. Fin beliggenhet, stille og rolig, vi kommer garantert tilbake hit og da blir vi noen dager :-Service: 5/5
Et veldig hyggelig sted med fantastisk blide servitører, god mat og rolig beliggenhet. Her kan man bo og nyte stillheten.
Dette er et helt fantastisk sted med en særdeles hyggelig betjening. Må være Hvalers svar på Toscana. Fantastisk frokost og en sjelden god kulinarisk opplevelse å spise middag her. ANBEFALES.Rom: 4/5
Stedet ligger i fine omgivelser og vi har bodd her to netter. Dessverre står rommet, renholdet og frokosten ikke i stil til stedets flotte omgivelser og prisnivået. Rommet har enkel standard. Frokosten er god, men vi hadde forventninger til varm mat til frokost når stedet profilerer seg som et sted med god mat. Pris for et dobbeltrom med frokost er 1990 per natt. Det finnes mange alternativer som har bedre frokost og høyere kvalitet på renhold og mye bedre rom. Når det gjelder renhold så viser bildene inngrodd skitt og bakteriebelegg i dusjkabinettet. Fint for nye gjester at de ikke skal oppleve det vi opplevde. For oss er det uaktuelt å komme tilbake.
Helt nydelig mat! De vet akkurat hva de driver med. Fantastisk skjønne mennesker som driver dette gjestgiveriet. Vart her med min samboer i to dager og har absolutt stor kost oss. Ligger i et rolig område på Hvaler. Flott rom med litt god plass og vindu mot skogen. Kommer så absolutt tilbake igjen hit!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hvaler Gjestgiveri.

Skjærhalden hoteller

åpningstider, plassering. Vestre veien 132 skjærhalden restauranter kart bykart, satellitt visning. Hvaler Gjestgiveri adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hvaler Gjestgiveri. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hvaler Gjestgiveri med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sjøbua Sjøbua 3 km Fantastisk utsikt. Ingenting slår denne lokasjonen. Maten er kun OK. Hit går man for ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler