facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hvalstadtorget

Hvalstadtorget
Adresse: Hvalstad Skole, 1395 Hvalstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: +4746446664
By: Hvalstad
Rute: Hvalstad Skole
Postnummer: 1395


Anmeldelser
Dette er et interessant museum og vel verdt å besøke. På dette lille området, så har man en rekke vakre, gamle bygninger, samt en vakker frukthage med en mengde vakre trær. Mens jeg var her, så så jeg både en hakkespett og et ekorn. I tillegg spankulerte det høns her, men de så ut til å være en del av muséets eiendom.
Lokalhistorie men også kunst og kultur fra et større geografisk område. Mini folkemuseum egentlig.
Ein ånsjle fin plass før døm som like å sjå at nåen tek vare på Norske tradisjoner og kein vise fram åssen ting vart gjort før hundre år sea. Oss va der før å lære om gåmle målings teknikker og lågå ein komposisjons måling tå gamle oppskrifter.
God mat, fantastisk historie og man blir alltid møtt av hyggelig folk
Asker har skjult skatt og fantastisk park, hage med kulturminner. Jeg anbefaler alle å besøke Asker museum og parken som er åpent hele året.
Folkemuseet i miniatyr med meget god informasjon om lokal historie. Flott og godt spisested i "Møkkakjelleren" i låven. Utrolig godt vedlikeholdt. Vel verdt et besøk.
Dette er et sted jeg besøker igjen og igjen! Vakker plass, fin butikk og kafé. Hester, høns og hage. Mange interessante foredrag
Hyggelig cafe og kunst utstillinger
Damene på museet var helt fantastiske i dag!
Meget barnevennlig, mye for barn i alle aldre å oppdage. Kafé med enkel servering.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler