facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hvasser Motell

Hvasser Motell

Info

Hytteutleie, 150m fra loshavn på Hvasser, 20 hytter, rett ved Færder Nasjonalpark, båtturer til "Færder Fyr" mit M/S Færdergutt, husdyrvennlig,hundesalong

Historie

Kun 150 m fra Sandøsund loshavn, rett ved "Færder Nasjonalpark" ligger våre 19 utleieenheter i en koselig gammel hage. Alle våre hytter har blitt oppgradert betydelig i løpet av de siste årene med bl.a. nytt kjøkken og nytt bad. Noen av vinterhyttene har gulvvarme. Flere barnevennlige sandstrender, daglivarebutikk, isbar, fiskebutikk og 3 restauranter (saison-åpne!) ligger i gangavstand fra eiendommen. Charterturer i Færder Nasjonalpark med vår 37 fots passasjerbåt "Færdergutt", som kan frakte 12 passasjerer. Hundefrisør (Sibylle`s Hundesalong) i hovedhuset, som er åpen hele året.
Velkommen skal dere være!

Adresse: Hvasserveien 230, 3148 Tjøme
Telefonnummer: 33393001
on.lletomressavh@tsop
By: Tjøme
Rute: Hvasserveien 230
Postnummer: 3148


åpningstider

Mandag: 09:00 - 12:00


relaterte søk: hvasser hotell, camping hvasser, hvasser hytteutleie, hvasser restaurant, overnatting tjøme, verdens ende camping, hvasser gjestehus, havna hotell
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Tor Belstad i Oslo har aldri bodd på dette Motellet , men leide en hytte tilhørende Motellet nede på Fynsletta i 1980 - årene .
Jeg liker meg veldig godt her og har vært her i 25 år hver sommer. JEG har så mange minner strødd rundt om kring her også.
Hvasser motell er en perle hvis du ønsker kort vei til opplevelser og ekspedisjoner i Færder Nasjonalpark. Rent og pent, mange av hyttene er nylig oppusset. Fantastisk servicevennlig og hyggelig vertskap.
Veldig bra! Her har de det du trenger. Veldig hyggelig vertskap og koselig hytter. Veldig godt renhold. Masse plass å leke på og oppholde seg på.
Det har sjarm.Et flott sted for både små og store.Hyttene har godt med elektriske hjelpemidler.Ingenting mangler.Veldig tribeøig vertskap.
Fantastisk sted, og fantastisk service! Perfekt sted å bo om du skal oppleve hvasser på sommeren, da du har gangavstad til vannet
Supert Motell! De som leier ut, er veldig hyggelige, og alt er på plass slik det skal være i hyttene.
Meget bra sted. Hjemmekoselig med et utrolig serviceinnstilt vertskap. Fine, renslige hytter. Hvasser er en perle.
Flotte omgivelser. Greie hytter. God og hyggelig service. Litt svak wi-fi dekning.
Får det blitt mer nostalgisk og hyggelig en dette? Jeg tviler
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler