facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hverdagsassistenten

Hverdagsassistenten

Info

Grunnleggende, enkle helse- og omsorgstjenester i hjemmet - Tilsyn og ledsagertjenester - Praktisk bistand - Vedlikehold av eiendom

Historie

Har du ektefelle, ensomme foreldre eller nær slekt som trenger litt hjelp i hverdagen, slik at det kan være mulig å bo litt lengre hjemme i egen bolig?

Eller har "tidsklemma" ført til at du bare har et generelt behov for hjelp til sporadisk eller regelmessig vedlikehold av huset og eiendommen din?

Jeg er autorisert sykepleier med mange års fartstid fra bl.a. hjemmesykepleien i Kristiansund. Fra før har jeg 18 års erfaring fra bankvesenet innen privatøkonomisk rådgivning og kundeveiledning. De siste årene har jeg jobbet innen heisbransjen med hovedvekt på anbudsarbeid, dokumentasjon, HMS og sporadisk hjelpearbeid ved montasje. Fritiden benyttes gjerne til å vedlikeholde eget hus og eiendom.

Hverdagsassistenten holder til på Rensvik i Kristiansund, og skal være en bidragsyter til å gjøre dagliglivet litt enklere for seniorer, eldre, og etablerte huseiere i kommunen. Språkproblemer vil garantert ikke oppstå. Jeg beskrives av andre som utadvendt, og har erfart at godt humør ispedd en dose humor ofte skaper gode relasjoner og bygger en fin plattform for samhandling. Jeg har stor glede av å kommunisere med andre, og har sans for å diskutere for eksempel nyhetsbildet - gjerne med et lite "skråblikk".

Mine tjenester vil primært være rettet mot eldre hjemmeboende med lettere nedsatt funksjonsevne, og derfor kan dra god nytte av enklere, grunnleggende helse- og omsorgstjenester. Andre tjenester for denne gruppen kan være besøkstilsyn eller ringetilsyn, hjelp til små og større daglige gjøremål, sosialt samvær, en handletur, kafebesøk og div. ledsagertjenester (som for eksempel følge til lege, fysio, tannlege, apotek, frisør, fotpleier o.l.). Jeg kan også ta en gjennomgang av boligen, og komme med anbefalinger om evt. hjelpemidler og sikringstiltak.

Tjenestene har mål om å fremme trygghet, helse og egenomsorgsevne, samt bidra til økt livskvalitet. Ensomhet og isolasjon vil bli mer vanlig i tiden fremover, og er en av vår tids største utfordringer. Legeforeningen har i en rapport bl.a. konkludert med at sosial tilhørighet er direkte helsefremmende, og gjør tilværelsen for eldre mer meningsfylt.

Tjenester til eldre fordrer, om mulig, et tett og godt samarbeid med pårørende. Tjenestene forutsetter videre et visst funksjonsnivå. Her vil en innledende "bli-kjent" prat, hvor man avklarer funksjonsnivå, behov, forventninger, omfang av tjenester etc., være avgjørende for om tjenesten kan passe for den enkelte.

Slike tjenester er tenkt som et supplement til de som får tildelt kun begrenset hjelp fra det offentlige, eller også som et alternativ for de som av ulike årsaker får avslag på denne type tjenester.

Øvrige som vil kunne dra nytte av Hverdagsassistentens tjenester kan være etablerte huseiere som mangler tid, kunnskap om, eller ikke har overskudd til å vedlikeholde og ivareta egen bolig og eiendom. Dette kan dreie seg om typiske sesongarbeider, som stell av uteområder i vår-/sommersesongen og klargjøring/sikring for høststormer og vintersesong. Om vinteren kan dessuten snømåking av mindre arealer være aktuelt.

Andre oppdrag kan være rydding/bortkjøring og deponering av søppel og annet rot. Små flytteoppdrag/budtjenester. Montasje av møbler/hyller o.l. Tilsyn med bolig når du er på reise eller ferie. Maling og beising ute og inne, samt enklere oppussing. Forebyggende, rutinemessige inspeksjoner. Div. annet arbeide som ikke krever fagutdanning.

Fritiden vår har på mange måter blitt et knapphetsgode som vi gjerne vil verne godt om, fremfor å avkorte den ytterligere med ennå flere plikter og nødvendige gjøremål.

Mindre boligsameier eller små firmaer kan også være potensielle kunder i forhold til enklere vedlikeholdsarbeid og andre tjenester. Innleie næring avtales enkeltvis, avhengig av type oppdrag og omfang.

Kjernetiden min vil være dagtid på ordinære hverdager - unntaksvis kan tjenester utføres på kveld, helg eller helligdager.

Noen oppdrag kan helt sikkert være for store, men ingen for små. Repeterende oppdrag, "pakkeløsninger" og lengre abonnement gir ekstra god rabatt. Abonnementsoppdrag vil nødvendigvis ha fortrinnsrett fremfor sporadiske tjenester.

Obs for øvrig at helse- og omsorgstjenester, når de utføres av autorisert personell, ikke er momspliktige!

Adresse: Jørihaugen 10, 6520 Kristiansund
Telefonnummer: 41585348
on.ssarevh@ieh
By: Kristiansund
Rute: Jørihaugen 10
Postnummer: 6520


åpningstider

Mandag: 07:30 - 17:00
Tirsdag: 07:30 - 17:00
Onsdag: 07:30 - 17:00
Torsdag: 07:30 - 17:00
Fredag: 07:30 - 17:00

Nærliggende lignende selskaper
Torben Malme AS Torben Malme AS 2 km Jeg brukte firma Torben Malme for flytting innen Averøya i 2013. Veldig bra utført og...
Møre Drift & Renhold Møre Drift & Renhold 3 km Flinke mennersker og viktig lokal bedrift fornsporten i regionen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler