facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hviding begravelsesbyrå

Hviding begravelsesbyrå

Info

Vår erfaring - din trygghet. Vi vil være til hjelp og støtte i en av livets tyngste stunder.

Historie

Vi som arbeider i Hviding vil kunne stå til tjeneste med de mange praktiske ting som må ordnes ved et dødsfall, og vil gjøre vårt beste for å bidra til en verdig begravelse.

Hviding er distriktets eldste begravelsesbyrå, og våre medarbeidere har lang erfaring med å møte sørgende. Denne oppgaven er krevende, men vi ønsker å være til hjelp og støtte i en vanskelig situasjon. Vi kan også gi råd og veiledning utover det som angår selve gravferden.

Vårt byrå er medlem av Virke Gravferd. Dette er et kvalitetsstempel som innebærer at vi må oppfylle bransjens krav til kvalifikasjoner, som jevnlig blir kontrollert av et eget utvalg. Virke Gravferd samarbeider også med Forbrukerrådet.

Vi har forpliktet oss til å følge strenge etiske regler, som forutsetter hensynsfullhet og verdighet i yrkesutøvelsen. Vi har taushetsplikt om alle personlige forhold.

I tillegg til hovedkontoret i Stavanger driver vi også en avdeling på Jørpeland som er kjent som Ryfylke begravelsesbyrå.

Ta gjerne kontakt med oss for hjelp og bistand i forbindelse med dødsfall.
Vi arrangerer begravelser og bisettelser i kommuner som Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Time, Gjesdal, Rennesøy, Finnøy, Strand, Hjelmeland og Forsand.

Adresse: Auglendsmyrå 7, 4016 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 51 82 00 50
By: Stavanger
Rute: Auglendsmyrå 7
Postnummer: 4016



relaterte søk: Krogedal Begravelsesbyrå, Hafrsfjord minnesider, Dødsannonser Rogaland, Obed Begravelsesbyrå, Hafrsfjord Begravelsesbyrå, Alpha Minnesider, Nova Minnesider, Jølster minneside stavanger
Nærliggende lignende selskaper
Alpha Begravelsesbyrå Alpha Begravelsesbyrå 3 km Når vi mister en nær, blir minnet så kjært. Alpha Begravelse ønsker å skape en unik a...
Anmeldelser
Familien har brukt Hviding begravelsesbyrå flere ganger. Sist ved Mormor sin bortgang. Vi har alltid vært fornøyde. Erfarne ansatte som gav oss god hjelp før, under og etter begravelsen. Kan absolutt anbefales.
Engasjerte, og hjelpsomme ansatte som kan jobben sin fullt ut, og er utrolig gode på å sette rammen rundt en siste hilsen.
Svært godt fornøyd med arbeid og oppfølging utført. Anbefales.
Veldig profesjonelle og dyktige ansatte!
Dyktige ansatte som kan det de holder på med.
Profesjonelle
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler