facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hvilerommet - kurs og behandling

Hvilerommet - kurs og behandling

Info

Klinikk i rolige vakre omgivelser. Jeg er fotterapeut. aromaterapeut og Reader. Har også en Gaia vakuum maskin som er utmerket på stive vonde muskler.

Historie

Jeg heter Merethe Eriksen, er 45 år.
Utdannelse er Fot & Aromaterapeut, Øreakupunktør, Kommunikolog og Reader bla.
Jobbet som terapeut siden 1989. Alltid vært opptatt av personers identitet, og se mennesker som helhet. I den senere tid har den alternative tankemåte blitt mere og mere brukt i mitt arbeide med å hjelpe mennesker. Jeg ser på seriøsitet og ydmykhet som de viktigste verdiene.
Siden jeg startet som Reader og sett effekten av dette, har jeg hatt størst erfaring og best resultat på de menneskene som sliter med stress og psykiske plager. Du trenger ikke være alternativ for å komme til meg for behandling, men det er en fordel å være åpen.
Å få høre om tidligere liv er noe som er min spesialitet. Der kan det ligge mye informasjon som kan gi svar på dine sperrer eller plager i dette liv.
Og dermed gi slipp.
Informasjon og forståelse = vekst og balansering av hjernehalvdelene.
BILOBA essensen

Adresse: Vikeveien 34, 3090 Hof, Hedmark
Telefonnummer: 90076806
on.abolib@tsop
By: Hof
Rute: Vikeveien 34
Postnummer: 3090


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hvilerommet - kurs og behandling.

Hof profesjonelle tjenester

åpningstider, plassering. Vikeveien 34 kart bykart, satellitt visning. Hvilerommet - kurs og behandling adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hvilerommet - kurs og behandling. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hvilerommet - kurs og behandling med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kunnskap og Omsorg Kunnskap og Omsorg 7 km Coaching - personlig & bedrift Kurs Foredrag
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler