facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hydranten Sportsbar

Info

Åpent alle dager
Viser alt av sport
Bordbestilling tlf.: 63970404

Adresse: Storgata 6, 2050 Jessheim
Telefonnummer: 63970404
By: Jessheim
Rute: Storgata 6
Postnummer: 2050


åpningstider

Mandag: 15:00 - 23:00
Tirsdag: 15:00 - 23:00
Onsdag: 15:00 - 23:00
Torsdag: 15:00 - 23:00
Fredag: 15:00 - 03:00
Lørdag: 12:00 - 03:00
Søndag: 12:00 - 23:00


relaterte søk: hydranten jessheim aldersgrense, haven jessheim
Nærliggende lignende selskaper
Fats D Bar Fats D Bar 57 meter Det var et koselig utested for de i fra 30 å opp.
Torget Pub og Bar Torget Pub og Bar 89 meter Jessheim har mange barer men denne er flott hvis man skal holde en samtale, svinge på...
Uteliv Jessheim Uteliv Jessheim 95 meter Uteliv Jessheim publiserer arrangementer som skjer på Kjeller'n Bar, Storgata 1, Jess...
Gulating Pub Jessheim Gulating Pub Jessheim 129 meter Bra pub med masse god øl men musikk litt før høyt til å snakke med andre.
Sundbytunet Sundbytunet 175 meter
Anmeldelser
Jeg vet ikke hvor relevant dette er, men hele stedet luktet rart, ikke sånn skikkelig vondt, bare rart. Det gjorde min at opplevelse ble ekkel og ukomfortabel... alt lå til rette for en god kveld, men det var ikke lett og nyte en god kveld med godt selskap i denne pubben.
Veldig all right sted og se fotball og ta seg noe godt i glasset. All right beliggenhet og hyggelig betjening. Jeg liker å være på Hydranten!
Midt i Coronaen og sjenkestopp, klarer de å ta imot nye gjester med et smil tilsynelatende under masken, og er rask på å forklare både bordbestillings- og coronarutiner. I tillegg flink til alternativer mht til at noen aldri får med seg slik som sjenkestopp.
Liverpool supporter pub så det trekker ned. Ellers veldig fin brun og slitt pub i hjertet av Jessheim. God øl, fine folk. Masse plass, kan reservere bord. Nok av skjermer så du får med deg kamp uansett hvor du står. Maten blir servert fra Bighorn Steakhouse I underetasjen. Utrolig god burger special som Hydranten har laget sammen med Steakhouse. God kok i utelivet på fredag og lørdager. Åpent på søndager også! Nyt Hydranten og ha på deg United drakt når du er der.
venninna mi ble kasta ut fordi hun var full .det er greit nok,men jeg ble også kasta ut fordi jeg spurte han hvorfor jeg ble kasta ut også! og han hadde ikke noe god grunn og jeg hadde ikke gjort noe annet enn å spørre han hvorfor jeg ble kasta ut.. ikke ok..
Ett sted du kan kose deg om dagen .Treffe venner.Fest Fredag og lørdag.Altid god musikk..DJ Roddy er en av gutta . Altid hyggelig betjening.Priser du kan leve med .4 toalettet. Bra. Dansegulv der du kan gjemme deg bort . Fotball i uka og lørdag .. Bra innteriør .. Lett og finne. Greit og komme inn..Stortrives der. Særlig når Roddy setter i gang med CD og topp låter .
Fantastiske drinker og godt utvalg, raske bartendere og hyggelige vakter. App bestillings systemet funker veldig bra. Koselig musikk i et hyggelig volum. Anbefaler sterkt
Litt dårlig burger var tørr og lite tilbehør. Dyr cola. Det var fin plass og sitte for og se på fotball med folk
Bra dekning på fotball og øl. Har ingen erfaring med kveldslivet, men tror det er for de rundt 30.
Bra stedKunne vært litt større dansegulv bare
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hydranten Sportsbar med offentlig transport


Veiberg 50 meter
436
437
438
439
Veiberggata 120 meter
439
Jessheimkrysset 150 meter
438
439
Jessheimkrysset 170 meter
Jessheimkrysset 190 meter
438

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler