facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hydro Husnes

Adresse: Onarheimsvegen 54, Husnes, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 53475000
By: Husnes
Rute: Onarheimsvegen 54



relaterte søk: hydro husnes jobb, hydro årdal, skiftplan hydro husnes, hydro husnes lærling, hydro husnes adresse, hydro aluminium, hydro karmøy, hydro investerer
Anmeldelser
Ufattelig god tjeneste. Hjalp oss med ein matteoppgåve på skulen. Tusen takk!!
Stor parkeringsplass foran selskapet Toalett tilgjengelig 24 timer i døgnet. Lasting og lossing raskt og effektivt. Portierens kontor er åpent fra kl 07. Vi sjekker inn der og venter i bilen på en rullestolbruker.
Du kan åpne pausen! Det er parkering rett ved anlegget, det er toalett i resepsjonen! Du gir en referanse og venter på at de kommer for deg alt er klart og raskt!
Alt er organisert på dette selskapet. Det er en parkeringsplass hvor du kan ta en pause fra 09.00 til 11.00. Den fungerer fra 08.00 til 16.00.
For lasting, gå til disse koordinatene 59.870616 5.765505, det er en parkeringsplass, et toalett, vis referansenummeret ditt i resepsjonen og vent i bilen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler