facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hygeia helse og kosmetiske senter

Hygeia helse og kosmetiske senter

Info

Hygeia helse og kosmetiske senter tilbyr injeksjonsbehandlinger i form av Restylane og botox /azzalure. Vi har også Elixir produkter og hudbehandlinger.

Adresse: Myrvollvn 13, 1363 Høvik
Telefonnummer: 90752069
By: Høvik
Rute: Myrvollvn 13
Postnummer: 1363


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 21:00
Søndag: 09:00 - 21:00

Nærliggende lignende selskaper
Essentia Essentia 597 meter Hud, kropp, fot, negler og Medisinsk rynkebehandling på Høvik 90 73 90 26 www.essenti...
Anmeldelser
Både Stine og Thomas er ytterst profesjonelle og meget dyktige i fagene sine. Det er en lun og flott atmosfære der man føler seg velkommen og sett. De skreddersyr behandlingene etter kundens behov. Veldig fornøyd!
Har vært kunde hos Stine i over 10 år. Alltid god service, hyggelig og profesjonell. Fine nye lokaler med god tilgang på parkering. konkurransedyktige priser. Anbefales på det sterkeste.
Jeg har gått til Stine i mange år og kan trygt si at hun er både profesjonell og imøtekommende. Dyktig faglig kompetanse kombinert med god kundepleie har gitt meg et fantastisk inntrykk av klinikken. I tillegg finner man et godt utvalg av produkter. Anbefales på det varmeste.
Stine Marie Nyheim, som driver Hygeia, er profesjonell og meget dyktig. Hun tar seg god tid og er meget imøtekommende og hyggelig. Hun har gjort underverker med sine behandlinger av min hud. Jeg gir Hygeia og Stine mine aller beste anbefalinger :- Og - jeg kommer til å forbli fast kunde!
Stine er profesjonell og imøtekommende! Føler meg i trygge hender. Råd om behandling er individuelt tilpasset, og resultatet er alltid bra! Kan virkelig anbefale Hygeia helse og kosmetiske senter videre! :
Har vært hos Stine mange ganger og er alltid veldig fornøyd. Anbefaler alle å gå hit. Herlige folk og flott klinikk! Jeg kommer snart tilbake.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler