facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hylla Cafe, Bar & Spiseri

Hylla Cafe, Bar & Spiseri

Info

Spennende og eksotisk meny fra det kinesiske kjøkkenet med en vestlig vri. Stort utvalg av drikke! Nattklubb med DJ, live musikk og andre m.m.!

Historie

Den 20 år lange reisen har gitt oss en følelse av at vi har blitt en del av kulturen på Manglerud og at vi er "stedet" å være hvor god mat, drikke og underholdning gjelder. Vi tilbyr en spennende meny med klassiske og smaksrike retter fra det kinesiske kjøkkenet, samt en vestlig vri. Ved siden av maten tilbyr vi god vin, stort utvalg av drikke og de mest populære bryggeriene.

Fast holder vi en rekke populære events som Quiz-kveld hver første torsdag i måneden, samt Nattklubb med DJ hver siste fredag i mnd. Hold dere også oppdatert når vi har live musikk i huset!

Hjertelig velkommen er alle sammen, til en hyggelig skål med god mat og stemning!





Vi tilbyr også lukkede selskaper for konfirmasjon, julebord o.l.

Adresse: Manglerud, 0679 Oslo, Norway
Telefonnummer: 222 74 383
By: Oslo
Rute: Manglerud
Postnummer: 0679


åpningstider

Mandag: 11:30 - 23:00
Tirsdag: 11:30 - 23:00
Onsdag: 11:30 - 23:00
Torsdag: 11:30 - 23:00
Fredag: 11:30 - 01:00
Lørdag: 11:30 - 01:00
Søndag: 13:00 - 22:30


relaterte søk: hylla manglerud, olsen på bryn, hylla manglerud quiz, hylla namsos, manglerud senter, karlsrud mat og vinhus
Anmeldelser
God mat og hyggelig betjening.
Bestilte en hel del forretter og en hovedrett av Hylla Cafe og spiseri. Maten var vi ikke noe imponert over, da alt smakte oppvarmet og ikke ferskt. Lite saus var det også. Kommer dessverre ikke til å bestille noe mer mat her. Jeg gir 2 stjerner fordi hovedretten var noe bedre enn forrettene.
Bestilte via Foodora. Fikk ingen spisepinner med maten. Rekedumplings kom i forskjellige størrelser og fasonger, og rispapiret var hardt. Siu Mai var kompakt og tørr. De friterte dumplingene kom med en liten boks med sursøt saus som bare var 1/4 full og rakk til kun én tørr dumpling.
Alltid hyggelig betjening. De steker and på en fabelaktig måte. Kan absolutt anbefales
Dritgod Pekingsuppe. Anbefales
Sur betjening, høye priser, dårlig service, kjøttet smaker harskt, lite mat.
Alltid god service og bra mat på Hylla.
Alltid hyggelig og god mat der. Gode smitteværn tiltak der. Trygt og godt.
God mat, og god service.
Veldig koselig sted med god mat og hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler