facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hytech Trading

Hytech Trading

Info

Vi leverer tjenester og produkt innen hydraulikk og slangeservice. Hjelp får du fra våre 5 servicebiler eller i vårt slangeverksted og butikk på Sola.

Historie

Hytech Trading AS ble etablert i 2005. Vi tilbyr i dag salg og distribusjon av hydraulikk- og industriprodukter, service og installasjon av hydrauliske systemer, slangeservice og utleie av diverse utstyr.

Vår utvikling har skjedd ved å konsekvent fokusere på kompetanse og kvalitet i alle ledd.

HYTECH GRUPPEN
Hytech trading er også en del av Hytech-gruppen, som i tillegg består av søsterselskapene Hytech Personell, Hytech Engineering and services, Hytech Rental og Hytech Consulting. Gjennom våre kombinerte ressurser og fagfelt er vi i stand til å være leverandør og partner til nøyaktig den graden du ønsker. Vi vet at vår fleksibilitet vil tilføre verdi.


DIN LOKALE SLANGEBRUDD-HJELPER

Vår lokasjon midt i oljefatet, har gjort at vår kjernevirksomhet tradisjonelt har dreid seg rundt oljeservicefirmaer. Men etter flere års vekst innehar vi nå 5 servicebiler, et komplett slangeverksted med separat delebutikk, og 13 ansatte som alle sitter på en solid og bred kompetanse, har tjenestene våre spredd seg til andre bransjer, som entreprenører, landbruk, transport og industri. Med 24 timers vakttelefon (98256638) står vi klare til å hjelpe når uhellet er ute og en slange går.


VELKOMMEN TIL BUTIKK OG SLANGEVERKSTED PÅ SOLA
I vårt nye kundevennlige mottak på Sola vil du møte industrimekanikere på verkstedet som produserer, reparerer og monterer. Våre ansatte har alle dyp teknisk kompetanse og erfaring, og er en gjeng meget dyktige og løsningsorienterte sparringspartnere for våre klienter. Vi har også en liten, men viktig, avdeling i Haugesund.

En slange nå til dags er ikke bare en slange, men et stykke teknologi. Industrien er i konstant utvikling, noe vi er klare på, så vi oppdaterer jevnlig vår kunnskap for å levere kun det beste til våre kunder.



"Vi leverer slanger og koblinger. Utfører service og vedlikehold av hydraulisk, pneumatisk og mekanisk utstyr."
Adresse: Arabergveien 1, 4055 Sola, Rogaland, Norway
Telefonnummer: 51 71 54 40/ Vakt: 98 25 66 38
By: Sola
Rute: Arabergveien 1
Postnummer: 4055


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: Hytech Group, Hytech Tilkomstteknikk, Hytech Personnel, Hytech Engineering & Services
Nærliggende lignende selskaper
Bli Z as Bli Z as 291 meter Trenger ditt firma profilering? For mer info:www.bliz.as
ATS tuning ATS tuning 706 meter Bil ombygging og optimalisering Vi skreddersyr programvaren til din bil. 15 års bran...
Mindfulness pluss Mindfulness pluss 742 meter Gunvor Sola fant trykk punktene og masserte rygg og nakke ypperlig selv om hun har og...
Elektropro A/S Elektropro A/S 1 km "ElektroPro AS er et elektrikerfirma som ble etablert i 2011 og som skal levere ...
Aratron Hydraulikk AS Aratron Hydraulikk AS 1 km Aratron Hydraulikk AS is one of the leading Norwegian importers and agencies speciali...
Fløtre Fløtre 2 km Strikkeoppskrifter, design og maskemarkører
Lubetech Lubetech 2 km Lubetech is a distributor of high performing lubricants, greases, paints, sealants, d...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler