facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hytte Kragerø

Info

Høstmåneder i Kragerøskjærgården!

Historie

Pris fra 10 000,- til 15 000,- Depositum etter avtale
Tidsrom 19.september.2014 - 16.november.2014

Informasjon:
Boligareal 90m²
Antall soverom 3
Antall sengeplasser 6

Den perfekte landstedet leies til deg i høst (1 til 2 mnd) hvis du er pålitelig og ansvarfull. Et praktsted med alle tenkelige ferie muligheter fra morgen til kveld. Om sommeren gir stedet mulighet for bading, båtliv, turgåing, lunsj i idyllisk sørlandsby en kort båttur unna, peiskos, soling, latskap i hengestoler. I de andre årstidene vil vi framheve den fantastiske stillheten som stedet gir.

Stedet har moderne komfort og samtidig en sjel som får hjerte ditt til å svulme. Herskapelig diger privat tomt og et nydelig hvitt sommehus fra 1700 tallet , godt ivaretatt og oppusset. Stedets allsidighet er stor. Behagelig med strøm,vann, smakfullt interiør, og samtidig en historikk (tidligere ble det bygget seilskuter her) som gir deg rom og perpektiv. Stedet ligger midt i smørøyet langs kysten med idylliske Kragerø som nærmeste by bare 15 minutter unna med din egen båt rett fra egen brygge, eller handling i Valle, en liten marina der de har "alt", det går også taxibåter døgnet rundt om sommeren om du vil.

Huset er usjenert og meget godt beliggende, selveiet strandtomt på 67 mål med rundt 300 meter strandlinje. Perfekt til med passe avstand til sjøen. Fra huset føler man virkelig at man er "på vannet". Vannkontakten er fantastisk. Den ligger der Langårsund er på sitt bredeste. Praktfulle natursteinsettinger og uteplasser. På eiendommen er det flere enger som egner seg godt til lek, ballspill m.m. Ved sjøen er det fine badeplasser Eiendommen er et rekreasjons paradis for store og små.

Stedet har fine solforhold med sol fra tidlig morgen til kveld hele året. Eiendommens beliggenhet og topografi gjør at man alltid finner en lun og solrik plass. De eldste og største trærne er godt bevart og gir tomten et herskapelig preg. Her er det blomsterenger, prydbusker og mange frukttrær. Halvparten av en holme medfølger. Ved sjøen er det opparbeidet en deilig trebrygge.

--------------------------------------------------------------------------------

Fasiliteter:
Oppvaskmaskin
Kjøleskap
Fryser
Vaskemaskin
Tørketrommel
Innlagt strøm
Innlagt vann
Peis/ildsted
Ikke-røyk
Balkong/terrasse
Båtplass
Hagemøbler
Solsenger

Adresse: Bjerhueveien 7, 3770 Kragerø, Norway
Telefonnummer: 90982898
By: Kragerø
Rute: Bjerhueveien 7
Postnummer: 3770



relaterte søk: Hytte Kragerø til salgs, Leie hytte ved sjøen, FINN feriehus Spania, Kragerø hytter, Overnatting Kragerø, Camping Kragerø, Hytte til leie, FINN fritidsbolig til leie
Nærliggende lignende selskaper
Skåtøy Hagekoloni Skåtøy Hagekoloni 5 km Kragerø skjærgården er superb!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler