facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for I Love Dogs.no

I Love Dogs.no

Info

Den morsomste rene norske hundebutikken på nett! Vi har størst utvalg av hundeklær, og tilbyr også alt annet du trenger og ønsker deg til hunden din til svært gode priser!

Historie

I Love Dogs er den morsomste rene hundebutikken på nett i Norge! Vi har størst utvalg av hundeklær, og tilbyr også alt annet du trenger og ønsker deg til hunden din til svært gode priser!

High Paw for en stressfri og god netthandel til pelsvennen din!

♥ Rask levering: 1-4 virkedager
♥ Vi pakker ordre alle hverdager
♥ Norsk nettbutikk - ingen toll
♥ Gratis frakt på alle ordre over 500kr
♥ Fraktpris 79kr på ordre under 500kr
♥ Hele 30 dagers returrett

Hundeklær, hundeleker, halsbånd, seler, bånd, hundevesker, bur, utstyr, snacks, mat...



"Den foretrukne hundebutikken på nett! Stort utvalg hundeklær, utstyr, hundesenger, hundesnacks, hundefôr og alt annet til pelsvennen. I tillegg stort utvalg varer til katt. Alltid gode tilbud og rask levering!Firmanavn: Nordic Retail Group AS"
Adresse: Industriveien 3a, 1400 Ski, Norway
By: Ski
Rute: Industriveien 3a
Postnummer: 1400



relaterte søk: I love dogs movie, Musti, Dyrekassen, Hundeutstyr, Hundesele, Caps til hund, Hundeklær, PetXL
Nærliggende lignende selskaper
I Love Cats.no I Love Cats.no 0 meter Nettbutikk for deg som elsker katter! Vi har alt til din firbente venn! Lik siden vår...
Ski Akvarium Ski Akvarium 991 meter Kjøpte hamster og utstyr for over en 1000.-, ble lurt av å kjøpe en bur som var for l...
Hest & Rytters Bemer veterinær Hest & Rytters Bemer veterinær 1 km Helse for hest & rytter. Må du stille stigbøylen i forskjellige høyder? Har du en hes...
GLAVA KENNEL GLAVA KENNEL 2 km Kennel i Ski med labrador retrievere. Sorte og brune, og med godt lynne og god stam...
(N)Jungle fantasy.no (N)Jungle fantasy.no 6 km Bengal katter
Anmeldelser
Utrolig sen levering. Ventet tre uker. Noe tørrfôr hadde de ikke inne og de har vansker med å fjerne betalingen fra klarna for noe de ikke leverte. Merkelig kontakt med kundeservice som ikke virker til å forstå hvorfor de må kontakte klarna. 5 uker etter manglende levering har fortsatt ikke butikken klart å ordne opp med klarna.
Jeg har fremdeles ikke mottatt det jeg bestilte for et par uker siden. Har etterlyst og pratet med kundeservice to ganger uten at noe har skjedd.
Veldig bra utvalg og service. Jeg må finne frem bilder av mine to små chihuahuaer med flotte klær kjøpt fra dere. Da vil alle smelte, de er så vanskelig å få passe størrelser, men I Love Dogs har jeg ikke hatt noe problem
God kundeservice og fine produkter! Alltid fått hjelp hvis det har vært problemer, med rask løsning
Veldig god kundeservice, kjapt svar og god hjelp! Og rask levering : Anbefales!
Veldog kjapp levering av varer,samt svar fra kundeservice. Utrolig god hjelp og løsning med vare som var defekt som ble ordnet opp i og sendt ny med en gang.
Rask levering og veldig fornøyd med varene
Utrolig god kundeservice. Varene kommer raskt og man ser at de setter pris på kundene sine. Fikk til og med en liten gratis snacks til hunden min : Skulle ønske de hadde litt bedre utvalgt på noen varer.
Pålitelig selskap, veldig gode produkter, vennlig service : og veldig rask levering. Jeg har brukt den en stund og kommer til å kjøpe her i fremtiden. Jeg anbefaler. :
Nyydelig marius gensere. Jeg fikk en I dag jeg hadde bestilt. Heilt aldeles Nyydelig
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler