facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for iBobil.as

iBobil.as

Info

iBobil AS er en bedrift i iCaravanGruppen. Vi leverer nye bobiler i Nord-Norge, samt brukte i hele landet. Denne siden er for deg i bobil.

Produkter

Bobil, campingvogn, campingbiler og teltvogner.



"iCaravanGruppen er en familiebedrift som ønsker å gi et komplett tilbud for deg som liker mobil fritid. Vi har en stor nettbutikk Caravan.no, kjøp og salg av bobil og campingvogn iBobil.as, utleie Motorhome.no og verksted iBobilverksted.no. Vi utvider hele tiden tilbudet slik at vi kan gi deg det beste tilbudet. Vi har ca 25 000 aktive kunder i Norge, og jobber hardt for å tilby den beste servicen for deg som har bobil, campingvogn, telt, hytte eller båt."
Adresse: Strandveien 144B, 9006 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 95434356
sa.libobi@bj
By: Tromsø
Rute: Strandveien 144B
Postnummer: 9006



relaterte søk: iCaravan, Lians Tromsø, Bobilutleie Troms, Tromsø Camping, Bobil til salgs Tromsø, Leie bobil Tromsø privat, Alta Caravan, Camping tilbehør
Nærliggende lignende selskaper
iCaravan.no iCaravan.no 0 meter Ventet i 1.5 mnd. På time. Hadde 7 ting som skulle utføres. Dem hadde bilen i over 1 ...
Troms Caravan As Troms Caravan As 3 km Salg, reparasjon og vedlikehold av campingvogner og bobiler. Autorisert Adria og Kabe...
Anmeldelser
Ventet i 1.5 mnd. På time. Hadde 7 ting som skulle utføres. Dem hadde bilen i over 1 uke. Får melding på sms at bilen er ferdig. Drar å henter den og verksmester blir med ut i bilen. 2 ting hadde dem utført på denne tiden av de 7 tingene som skulle gjøres. Denne infoen får jeg nå. Verksmester står med lua i handa og har lite svar. Ikke kunne dem bytte vasken siden dem var redd for å ødelegge noe. Ikke kunne dem montere ekstra strøm brytere. Han hadde valgt å ikke bestille elektriker. E det mulig?? Dette er mitt første å siste besøk. Utrolig amatørmessig! Styr unna!
Helt tragisk vognhandel der kjøpet ble hevet. Brukt vogn til 200.000 som var "fukttestet", men vi fikk ikke fukttesten som avtalt. Viste seg at campingvognen var gjennområtten og trafikkfarlig. Utstyr som skulle være med manglet, og selv om vi fikk lovnad om at det skulle ettersendes måtte vi vente og mase i lang tid. Måtte bruke forbrukerrådet for å få hevet kjøpet tok 8 mnd, men selv da var icaravan vanskelige å ha med å gjøre. Vanskelige å nå på telefon og i hele tatt få kontakt med de når feilene kom fram på vogna. Tragisk oppførsel og kundehåndtering!
Som ganske ferske bobileiere med masse spørsmål har René og alle på iBobil Tromsø vært utrolig hjelpsomme og gitt oss fantastisk service! Anbefaler alle å kjøpe bobil der.
Fantastisk service! Kjøpte bobil januar 2019, og ble møtt med smil og hjelpsomhet fra et fantastisk team. Hadde noen oppstartsproblemer med bobilen, men verkstedsgjengen stilte opp og fikset opp i alle små og større utfordringer. Profesjonelle og trivelige folk. Anbefaler absolutt iCaravan hvis du skal kjøpe bobil:
Som vanlig, veldig bra. Alltid hyggelig og hjelpsom.
Topp kundeservice og hyggelig handel.! God oppfølging av René. Svarer på sprm fortløpende. Anbefales.
Handlet hos iCaravan et par ganger nå og jeg er meget imponert over god kommunikasjon og svært bra oppfølging! det er jo heller ikke feil med et imponerende vareutvalg til hyggelige priser...det må bli tommel opp ifra meg :
Leder for netthandelen var ikke mye kundevennlig, nesten så han behandlet oss nedverdigende da vi var og spurte etter en bestilling til vårt oppblåsbare caravanfortelt. Ellers har vi vært møtt av blide og hjelpsomme ansatte.
Kjempe topp kundeservice der. Vi kjøpte bobil der den 1. juli, og ble lovet at alt skulle være i orden, for de ville bare ha fornøyde kunder. Etter å ha hatt bobilen en ukes tid har vi oppdaget en del småfeil. Og etter å ha vært i kontakt med iCaravan har de utbedret feilene uten noen form for diskusjon fikk blandt annet en splitte ny dabradio iCaravan i Ramfjordbotn anbefales på det varmeste
Ble tatt godt imot av blide og hyggelige folk. Rask og god hjelp. Har fått hjelp tidligere også. Flinke og hjelpsomme. Hit får jeg lyst å komme, også uten at jeg trenger hjelp fra verkstedet.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til iBobil.as med offentlig transport


Thorshaugvegen 170 meter
33
34
39
X31
Sydspissen 220 meter
33
34
39
X31
Bjerkakervegen 370 meter
33
34
39
X31
Tromsø Museum 500 meter
39

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler