Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for ID Musikk AS (www.idmusikk.no)

ID Musikk AS (www.idmusikk.no)
Info
ID Musikk AS

Geschichte
Forretning og nettbutikk med musikkinstrumenter og lydutstyr.

Vårt firma ble startet i 1973,og er "still going strong". Etter en omfattende utvidelse i 1998 har vi over 400 kvadratmeter utstilling. Dette gjør oss til en av Norges mest velassorterte musikkforretninger.
Vi forhandler de fleste fabrikat som finnes på det norske marked. I tillegg importerer vi 28 merker til Norge for å komplementere et rikt sortement.

I forretningen har vi de mest aktuelle varer: Keyboard, gitarer, el.gitarer, basser, forsterkere, lydutstyr, slagverk, symbaler, digitalpianoer, vanlige pianoer, flygler, trekkspill, miditrekkspill, lydmoduler, blåseinstrumenter, stryk, digitale opptakere, software og mye mer.
Vi har også et stort utvalg av strenger, kabler og annen rekvisita, samt noter, lærebøker og popalbum. Opplærings dvder til de fleste instrumenter.

Velkommen til oss!

Husk også at vi installerer og monterer alt innen lydutstyr, lysutstyr, sceneteknisk utstyr, lerret projektorer og andre audiovisuelle produkter. Ta kontakt for tilbud på komplette løsninger.

Kristiansand Kino, Sirdal kulturhus, Lyngdal kulturhus, Grimstad kulturhus og kino, Radisson Blu Caledonien, er noen av våre kunder på profesjonelt utstyr.

http://www.idmusikk.no
Adresse: Østerveien 11, 4631 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: 380 92 960
By: Kristiansand
Rute: Østerveien 11
Postnummer: 4631


åpningstider
Mandag: 10:00-17:00
Tirsdag: 10:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00
Søndag: X

Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

ID Musikk AS (www.idmusikk.no)

. Kristiansand kristiansand musikkinstrumentbutikk åpningstider, plassering. Østerveien 11 kristiansand musikkstudio kart bykart, satellitt visning. ID Musikk AS (www.idmusikk.no) adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på ID Musikk AS (www.idmusikk.no). På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om ID Musikk AS (www.idmusikk.no) med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler