facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Idehus Romerike As

Idehus Romerike As

Info

Idéhus Romerike er en boligleverandør av ferdighus. Vårt mål er å gi deg en kvalitetsbolig med god funksjonalitet tilpasset din smak og husets omgivelser.

http://www.idehusromerike.no/

Historie

Idéhus Romerike AS har i over 30 år vært en lokal leverandør av ferdighus.Idéhus Romerike AS er en kvalitetssikker og seriøs samarbeidspartner for de som ønsker å gjøre boligdrømmen til virkelighet.

Vi er en fleksibel og løsningsorientert bedrift. Vi har 9 dyktige ansatte med svenne- eller mesterbrev, og som har lang erfaring i bygging av såvel tradisjonelle boliger som moderne hus.

Lang erfaring, spennende løsninger og yrkesstolte medarbeidere har gjort oss til en ettertraktet leverandør. Vi benytter bare dyktige og godt kjente underleverandører, som vi arbeider nært med under hele byggeperioden. Det bidrar til gode løsninger og fornøyde kunder.



"Vi er tilknyttet Idéhus-kjeden, som er en innovativ husprodusent med et 50-talls ferdighus, tuftet på det beste i norsk håndverkertradisjon.Vi bygger i hele Romerike, og er kjent for å levere det kunden ønsker til rett tid og til avtalt pris. I tillegg til boliger bygger vi hytter og garasjer, og vi utfører alle typer påbygg, tilbygg og rehabilitering. Alle hustypene kan tilpasses deg og din familie optimalt – vårt mål er å gi deg en kvalitetsbolig med god funksjonalitet tilpasset din smak og husets omgivelser. I tillegg har vi fokus på energiøkonomiske løsninger."
Adresse: Industrivegen 23, 2050 Jessheim
Telefonnummer: 63 94 60 33
on.ekiremorsuhedi@tsop
By: Jessheim
Rute: Industrivegen 23
Postnummer: 2050


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Tilbygg Romerike, Karlsvogna Neskollen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Idehus Romerike As.

Jessheim fast eiendom

åpningstider, plassering. Industrivegen 23 kart bykart, satellitt visning. Idehus Romerike As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Idehus Romerike As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Idehus Romerike As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler