facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Idrettsmedisinsk Avdeling

Idrettsmedisinsk Avdeling

Info

Idrettsmedisinsk Avdeling har spesialkompetanse på idrettsskader og tilbyr idrettslege, fysioterapeuter/manuellterapeuter samt muskelterapi. Vi jobber tverrfaglig og samarbeider i forhold til behandling av skader, sykdom og rehabilitering etter skader.

Historie

Idrettslege, manuellterapeut, muskelterapeut, personlig trener

Adresse: Kniksensplass 1, Brann Stadion, 5063 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 53006800
By: Bergen
Rute: Kniksensplass 1, Brann Stadion
Postnummer: 5063


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: idrettsmedisinsk avdeling as sandsli, idrettsmedisinsk høstkongress
Anmeldelser
Helt fantastiske ansatte! Jeg elsker idrettsmedisinsk avdeling, gleder meg til hver time, for jeg vet at jeg får skikkelig veiledning og tips!
Meget god oppfølging
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Idrettsmedisinsk Avdeling. Kniksensplass 1, Brann Stadion kart bykart, satellitt visning. Idrettsmedisinsk Avdeling adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Idrettsmedisinsk Avdeling. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Idrettsmedisinsk Avdeling med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler