facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Idrettsparken Hotell As

Idrettsparken Hotell As

Info

Idrettsparken Hotell ligger sentralt til i verdensarven Røros. Atmosfæren preges av ro og stillhet og vår visjon er "gjesten i fokus".

Historie

Idrettsparken Hotell ligger i hjertet av verdensarvstedet Røros. Atmosfæren her preges av ro og stillhet og vår visjon er "gjesten i fokus". Her er det lite og intimt og vi kan ta oss ekstra godt av hver enkelt gjest og om ønskelig kan våre gjester rusle rundt i sokkelesten og nyte den hjemmekoselige atmosfæren. Hotellet ligger kun 5 minutters gange fra sentrum og de trivelige gatene og spesielle trehusbebyggelsen. Vi tilbyr gratis trådløs internettilgang på hele hotellet for alle våre gjester.

Røros er en gammel gruveby med status som verdensarvsted på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Røros har mange historiske minner fra gamle dager, og med mange severdigheter og fasiliteter.

Våre rom og fasiliteter:

Hotellrom
Vi har 24 dobbeltrom med toalett, dusj, TV og en liten sittegruppe. Alle rommene har delbare senger om ønskelig. For de som ønsker ekstraseng eller babyseng, tilbyr vi selvsagt dette. Gi gjerne beskjed ved reservasjon, slik at dette er klart når dere ankommer.

Familierom
Dette er nyrestaurerte rom med bad og dusj i gangen. Avdelingen har totalt 8 rom. Fire av rommene er rom med 4 senger, de fire andre rommene er dobbeltrom. Totalt er det 24 senger i avdelingen.
Sengetrekk kan medbringes for 4-sengsrommene, men det er også mulig å leie. På dobbeltrommene er sengetrekk /håndklær inkludert. Fine felles bad og toalett finnes i gangen.
Alle familierommene har fått hvert sitt navn etter lokale fotballspillere.

Kurs-Konferanse
Hos oss kan dere avholde møter og kurs for opp til 30 personer i rolige og avslappende omgivelser. Her har vi alt av utstyr dere måtte trenge. AV-utstyr (projektor, overhead, whiteboard, flip-over) og selvsagt full tilgang til trådløst nett.

Kom å oppleve en atmosfære preget av ro og stillhet, og hvor du og dine er i fokus.

Velkommen!

Adresse: Øra 25, 7374 Røros
Telefonnummer: 72411089
on.enilno@lletohi
By: Røros
Rute: Øra 25
Postnummer: 7374



relaterte søk: hotell røros, vertshuset røros, bergstaden hotell, bobilparkering røros, overnatting røros, idrettsparken mandal, camping røros, idrettsparken orkanger
Nærliggende lignende selskaper
BERGSTADENS HOTEL BERGSTADENS HOTEL 407 meter Det er nesten helt tomt på hotellet og de har klart å forelegge oss på rom rett ved b...
Erzscheidergården Erzscheidergården 885 meter En av de få plassene med en veldig fin atmosfære, hyggelig imøtekommende betjening. ...
Røros Hotell Røros Hotell 1 km Vi kommer opp til en stor rød/orange/ teglsteinsfarget murbyggning som ikke minner my...
Anmeldelser
Jeg gir fem stjerner -- ikke til et femstjerners hotell -- men til et trivelig sted med upåklagelig beliggenhet som er akkurat det det prøver å være. Her er det rolig og reinslig med solid frokost og fri flyt av kaffe ellers på dagen, men mest av alt var det den imøtekommende og avslappa staben som fikk meg til å senke skuldrene her. For de som er opptatt av slikt er fjernsyns- og internettopplegget av moderne standard, selv om dekningen tidvis var litt skjør fra mitt rom som lå helt i sørøstenden av bygget. Hvis du er helt avhengig av stabilt nett når du er her ville jeg hørt om det er ledig rom nærmere midten.
God service og god mat med unntak av tørre brødskiver til frokost. Vi bodde godt og vel 100 stykker fra Norske Redningshunder på hotellet i mer enn en uke, og ble meget godt tatt imot og ivaretatt! Jentene i resepsjonen og baren gjorde et flott inntrykk!Rom: 2/5
Helt greit å overnatte hos dere. Bra service da jeg ankom sent å resepsjonen ikke er betjent etter 23.00 . Nøkkel lagt ut på avtalt plass å telefon å beskjed om dette. God frokost å hyggelig betjening.
Hjemmekoselig, veldig god service, ordnet laktose og glutenfri frokost på en måte som gjorde at jeg følte meg trygg, kort avstand til sentrum, et sted jeg gjerne kommer tilbake til.
God beliggenhet med kort gange inn til Røros sentrum. God frokost i fine omgivelser. Vi hadde ei topp helg her!
Hadde et flott opphold her. Bodde i andre etasje, ikke akkurat nyoppusset, veldig lytt. Men fantastisk hyggelige ansatte og nydelig mat. Ga service langt utover det vanlige. Kommet gjerne tilbake
Litt trøblete å få riktig rom i forhold til hva vi bestilte og glutenfri mat ble bekreftet ved bestillingen men vanskelig å få bekreftet på stedet.
Felles oppholdsrom er ok og med hyggelig atmosfære. Senger på dobbeltrom er for smale, maks 60 cm. Enkel standard.
Rolig og uformelt sted hvor det er lov å ha med hund. Veldig bra service og atmosfære.
Utrolig dårlig senger, ble vekket av hundeglam kl 0600 om morgenen,ellers ok,men heller ikke mer
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler