facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for IG Smykkedesign

IG Smykkedesign

Info

Håndlagde smykker med unike mønster- og fargekombinasjoner. Ønsker du noe ikke alle andre har, er dette smykkene for deg.

Historie

IG Smykkedesign er en nettbutikk med håndlagde smykker laget av meg, Irene Gulliksen. Her på facebooksiden blir det fortløpende lagt ut bilder av nye smykker og litt om hvor jeg har hentet inspirasjonen fra.

Produktene er laget av et materiale som har egenskapene til leire, men som ferdig produkt er veldig lett i vekt og knuser ikke. Alle smykkene har unike mønster- og fargekombinasjoner. Med smykkene kan du fremheve din personlige stil. Ønsker du noe ikke alle andre har, er dette smykkene for deg.



"Håndlagde smykker med unike egendesignede mønstre og fargekombinasjoner. To smykkekolleksjoner:IG Clay - håndlagde perler i et leiremateriale som har egenskapene til leire men er lette i vekt og knuser ikke.IG Perler - med hovedsakelig japanske perler og natursteiner."
Adresse: Hvalstad, 1395 Hvalstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: 45882807
By: Hvalstad
Rute: Hvalstad
Postnummer: 1395


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler