facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ikventilasjon.no

Ikventilasjon.no

Info

Salg av ventilasjonsfilter

Historie

Ikventilasjon fører et stort utvalg av ventilasjonsfiltre til eneboliger, rekkehus og leiligheter. Hvert filter er nøye utvalgt for å sikre våre kunder får den beste kvaliteten. Vi arbeider utelukkende med solide rammer som tåler vann og høy luftfuktighet. Våre filter er robuste og optimalisert for det Norske klima. Våre Norske og Europeiske produsenter har stort fokus på kvalitet og leverer filter som er produsert og testet i henhold til Standarden EN779:2012.



"Vi har alt innen ventilasjonsfilter. Besøk oss på ikventilasjon. no. Norges rimligste ventilasjonsfilter til Flexit, Villavent / Systemair, Heru / Østberg, Swegon, rego, komfovent, Ensy og Exvent."
Adresse: Tverrvegen 37, 6020 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 90828618
on.netsissorgretlif@tsop
By: Ålesund
Rute: Tverrvegen 37
Postnummer: 6020



relaterte søk: Ikventilasjon erfaring, Ikventilasjon Rabattkode, Filtergrossisten, Ventilasjonsfilter no erfaringer, Villavent Ålesund, Filtergrossisten erfaring, Ventdel no erfaringer, Nextad AS
Anmeldelser
Bestilte filter men det var feil størrelse. Etter flere purringer fikk jeg returlapp og sendte filtrene i retur. Får ikke tilbake pengene. Svarer ikke på telefon, mail eller sms. Hold deg langt unna dette useriøse firmaet.
Topp service! Jeg kludret til en ordre og Nextad gjorde en fantastisk jobb med å rydde opp i feilen min. Kjapp respons og tett oppfølging så riktig vare kom frem til riktig sted!
God kundebehandling og flott service. Fornuftige priser. Anbefales!
God service, raske levering og feilfritt produkt. Anbefales på det sterkeste.
Fantastisk service! Fast og fornøyd kunde over flere år!
Rask levering og super service
God service og god pris!
Super service!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ikventilasjon.no med offentlig transport


Blindheim ungdomsskole 200 meter
21
Famo 250 meter
1
14
21
Famo 250 meter
Famo 260 meter
1
14
21
Blindheim bedehus 390 meter
21

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ikventilasjon.no.

ålesund shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. Tverrvegen 37 kart bykart, satellitt visning. Ikventilasjon.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ikventilasjon.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ikventilasjon.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler