facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for IL Skrim Fotball

IL Skrim Fotball

Info

Dette er IL Skrim Fotball sin side.
Her vil det publiseres informasjon fra klubben og reportasjer fra sportslig aktivitet.

Historie

Årsmøtet i IL Skrim vedtok i 2009 å bygge en vintertreningshall med kunstgressdekke på 40 x 60 meter med en mønehøyde på 12 meter. Hallen skal være en del av IL Skrim Aktivitetspark.

Det har gått noen måneder siden årsmøtet der vi fikk fornyet tillit og beslutning om å fullføre utvikling av Treningshall for fotball ved Skrimhallen. Det har på mange områder vert en meget hektisk periode for å formalisere og gjøre nødvendige avtaler med entreprenører og kommunen. Byggesøknaden er godkjent og tømmeret er tatt ned. Frode Rogstad stilte med skogsmaskin og gjorde jobben på rekord tid. Takk for et meget flott bidrag.

Prosjekttjenester v/ Geir Kasin har brukt sin gode ekspertise på prosjektering og har sentral godkjenning som ansvarsrett i prosjektet.

Lørdag morgen starter vår gode entrepenør med maskinene for å rydde voller, planere og grave grøfter til grunnmur. Det er Kongsberg Entrepenør v/ Trygve Løvås som har stilt sine maskiner og arbeidere til rådighet for å gjøre dette billigst mulig for oss. Det er fantastisk og gledelig, dette kommer hele samfunnet til gode.
Videre arbeid fremover med betongarbeid utføres av AG- Entrepenør v/ Per Kristian Semmen. De starter sitt arbeide ca 20 juni og skal være ferdig 18 august.
I denne perioden vil det være behov for noe dugnadshjelp ifm forskalingsarbeid blant annet. Dette kommer vi tilbake til når arbeidet startes opp.
Leverandør av selve hallen er BESTHALL som har bred erfaring med dette og er en anerkjent leverandør på slike haller. De har en unik ventilasjonsordning som gjør at man ikke har problemer med kondens. Montering av hallen starter ca 18 aug og det vil ta ca 4 uker med montasje.
Kunstgressleverandøren er enda ikke valgt, men dette er nært forestående.
I tiden 15 september til 31 oktober vil det alt av elektrisitet, alarmanlegg og installasjonsarbeid bli utført. Forenede Montører stiller opp for oss på en meget fordelaktig måte nok en gang. I denne perioden vil det være behov for god dugnadshjelp på følgende områder, bygge vegger og tribune, malearbeid, montering av lys, henge opp nett, plakater av gavegivere osv. I tilegg tenker vi på ett eller annet åpningsarrangement… i midten av novemberJ
Det er Asmund Henriksen som kjører prosjektet fra dag til dag. Han legger ned 50 timers uker på dette, det er imponerende.
Vi går en fin tid i møte og jeg håper alle følger utviklingen. Dersom noen kunne tenke seg å ta en liten ”journalist rolle” for å lage noen artikler til websiden, facebook så meld tilbake. (Vi skal prøve å få lagt ut informasjoner og bilder av fremdriften)
Ellers oppfordrer jeg alle til å holde seg oppdatert på:
http://hallprosjekt.ilskrim.no/
http://www.facebook.com/#!/pages/SpareBank1-hallen/213915365373288
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000582499343
Dette som en informasjon så langt!

Mvh
Bjørge Kleppe
Leder IL Skrim
#93039263

Adresse: Fleischers vei 12, 3615 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 46460021
on.mirksli@llabtof
By: Kongsberg
Rute: Fleischers vei 12
Postnummer: 3615



relaterte søk: skrim il, il skrim ski, skrim fotballskole 2018, skrim håndball, kif fotball, il skrim håndball, il skrim fotballskole, skrim bredde
Nærliggende lignende selskaper
Kongsberg orienteringslag Kongsberg orienteringslag 4 km Orienteringsklubb på Kongsberg med masse aktivitet. Nybegynneropplæring, tematreninge...
Kongsberg og Omegn Rideklubb Kongsberg og Omegn Rideklubb 10 km Kongsberg og Omegn Rideklubb er en klubb for alle hesteinteresserte. Vi holder til på...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler